Bacillskräck?

Jag tycker bakterier och bacieller är oerhört äckliga, och jag antar att jag har smittat flera stycken med det också. Tänker främst på i skolan, först var det jag som inte kunde ta i dörrhandtagen, och nu gör alla karatekickar för att öppna dem. När jag nu precis läste att det finns mer bacieller på ett tangentbord än på en toalettring blev jag ju lite orolig... Jag tycker också det är äckligt att luta mig bakåt i sätet på bussen/tunnelbanan, det vägrar jag nästan, främst på lössrisken, haha! Varje människa har i snitt 100.000 hårstrån, så jag antar att något kan ha hamnat på sätet av någon som hade löss kanske? Jag tvättar också alltid händerna när jag har tagit i pengar, i USA är det i snitt 1 gram kokain på varje dollar..

Är det bara jag eller tycker inte ni också att såntdär är äckligt?



Kommentarer
Postat av: Malin

tack så mkt :)

2008-07-17 @ 17:20:11
URL: http://malinhedblom.blogg.se/
Postat av: melinda

hahah fyfan vad vidrigt :) när jag pluggade fick vi odla bakterier och ta prover, alla våra smycken va MYCKET smutsigare än tex toaringen....blää

2008-07-17 @ 20:05:19
URL: http://melindalin.blogg.se/
Postat av: hannah

du och din bacillskräck haha :P

2008-07-18 @ 14:24:53
URL: http://hannahborne.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoooo, kokain ;O

2008-07-18 @ 17:46:45
URL: http://psyksyster.blogg.se/
Postat av: sanna

ja det är ju tur att jag bara leder av bacill skräck sisådär 3ggr per år. Och det varar ofta någon dag. Försök komma över den !

Postat av: Linnéa

haha när du skrev det där om bussen så började jag bara tänka på Hundtricket. När dom inte får sitta med byxorna på sig i en killes nya soffa för att det är så mycket bakterier på tuben ;D

2008-07-21 @ 00:22:09
URL: http://erwings.blogg.se/

Hoppas du kommer på något gulligt att skriva. Jag svarar på alla kommentarer som är värda ett svar i era bloggar. Ha en bra dag <3. Skriv din kommentar här nedanför tack :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0