Vill du bli länkad i min blogg?

Vill du bli länkad och få fler besökare? TITTA HIT! dethär är något för dig!

Skaparna bakom Gratismakeup har nu gjort en ny hemsida, gratistvspel.se
Genom denna sida samlar man poäng helt gratis och byter sedan ut sina poäng mot presentkort på Siba och Game. Ju fler poäng du har, desto mer pengar i presentkort får du.

Ni som tänker att denna sida inte är seriös:
Jag förstår alla som tänker att man bara lämnar ut sin adress för att sedan få t.ex. en massa reklam hem i brevlådan eller ännu värre, inbrott eller något sånt. Jag tipsar endast om denna sida för att jag vet att den är seriös. Själva idén med sidan (för de som gjort den) är att tjäna pengar på ett bekvämt sätt. De gör ett avtal med Game/Siba, sedan säljer företag in reklam hos dem som gör att när folk försöker samla poäng så klickar de in sig på de sidorna och därmed säljer företagen bättre. Nu förstår ni själva idén med gratisgrejer så ni behöver inte vara rädda alls.

Det jag vill komma till är att om ni skulle vilja bli medlem kan ni trycka på denhär länken:
http://www.gratistvspel.se/Register.asp?r=1071 

Genom att trycka på den länken registrerar ni er via mig och hjälper mig därmed att få poäng till mina presentkort. Ska ni bli medlem ska ni bli det nu, då sidan är hyfsat nystartad och inte har så många medlemmar. Om ni hjälper mig får ni en länkning i min blogg som ger er flera besökare. Så tryck på länken och bli medlem! Tack för hjälpen <3

När ni blivit medlem -
Skriv en kommentar vad ni heter som användarnamn så checkar jag in på gratistvspel.se att ni ligger under mina "värvade medlemmar" och därmed gör jag ett inlägg med länkar. Lycka till!

Svar på frågor del2

Här kommer svaren på resten av frågorna. Kommentera gärna <3

Hur ser dina framtidsplaner ut?
Oj oj, riktigt svår fråga! Jag ska börja gymnasiet, fortsätta med dansen, friskis&svettis. Jag har inte större framtidsplaner faktiskt. Jag får väl se hur det blir!

What kinda dance do you dance? (fråga från en engelsk läsare)
 I am dancing stepp, jazz and ballet. I've also danced street and modern/jazz.

If u could spend a day with any celebrity..who would he/she be?  (fråga från en engelsk läsare)
Hm, that's a very hard question for me to answer. I would love to spend a day with Tyra Banks just because I think she's so gorgeous and it seems like she's very down to earth.

Would u visit my blogg now and then? (fråga från en engelsk läsare)
Aw, what a cute question! Maybe I will <3

Vad tycker du om bloggarna?
Min? :)
Jag brukar inte läsa din blogg faktiskt, men den verkar vara en söt blogg.

Kenzas?
Hennes blogg tycker jag är bra. Den handlar om ett egentligen ganska enkelt liv. Hon har det ju ändå väldigt bra som kan åka till Kreta bara sådär, men jag tycker ändå att hennes blogg är ganska gullig. Dock är det ingen blogg jag fastnat direkt för som jag har med vissa andra, men den är ändå läsvärd.

Kissies? Hennes blogg brukar jag inte läsa så jag kan inte uttala mig om vad jag tycker om hennes blogg.

Blondinbella? Väldigt framgångsrik och positiv tjej som verkar göra det bästa hon kan på allting. Hon verkar väldigt ambitiös och snäll. Hon har en innehållsrik blogg som är värd att läsa. Bra att hon insåg att hon behövde ta en bloggpaus för att lugna ner sin stressiga vardag lite, annars skulle hon förmodligen ha blivit utbränd.

Vad fick dig att börja blogga?
Jag kommer faktiskt inte ihåg. Hur lång bak jag än försöker minnas så kommer jag inte på anledningen. Tror nog att det var någon kompis eller någon jag kände som bloggade och därmed så började nog jag. Jag har haft en blogg innan denhär faktiskt. Den finns kvar än idag, kollade några inlägg idag faktiskt. Riktigt söta, haha!

Vad är det bästa du vet?
Det kanske låter som en klyscha, men det är nog att göra någon lycklig. Då får man en alldeles speciell känsla inom sig. Eller sekunden innan man går ut på scenen innan en dansshow, då är jag lycklig.

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Ojoj, ångest! Det är så svårt detdär med vad man vill göra i framtiden. Redan nu ska man ju låtsas veta vad man vill bli när man vill bli stor. Kommer man inte på något kan man alltid satsa på flygvärdinna där det nämligen bara är 6 veckors utbildning. Men jag hoppas att om tio år, hmm måste tänka hur gammal jag är då, jo, då är jag 25 år. Då hoppas jag att jag bor I New York och shoppar för livet. Har ett bra liv och är rik som fan men ändå inte värsta bortskämd. Jag hoppas att jag gillar att träna lika mycket som jag gör nu och att jag har lite mer planer för framtiden än vad jag har nu.

Vilken är din favorit i idol och varför?
Kevin! Därför att han alltid är så himla glad. Hans glädje smittar av sig på scen och dessutom så sjunger han ju som en gud också! Tänk att han har varit i Sverige i 9 månader! Det är helt otroligt att han alldeles nyss sjöng "Lyssna till ditt hjärta" på nästan ren svenska. Han är grym.

Vilken är din favoritblogg?
Jadu, det finns många bra bloggar. Jag gillar Blondinbella för hon tar upp saker som oftast är aktuella. Jag gillar bloggar där de har egna åsikter som de står för. Jag tycker inte om bloggar som bara handlar om dagens outfit, eller vad folk har ätit till frukost. Det tycker jag känns ganska ointressant för mig att veta, men jag gillar ändå modebloggar. Killar som bloggar är ganska kul att läsa. Humorbloggar är också väldigt kul. Folk som verkligen skriver från hjärtat om deras problem är också kul. Jag gillar nog det mesta helt enkelt.

Hur ofta är du inne på din och andras bloggar?
Det är ju inte så att jag besöker min blogg och sitter och läser gamla inlägg. Jag brukar kolla den för att se om det inlägg jag har skrivit har publicerats. Andras bloggar är jag väll inne på kanske 2-3 ggr om dagen. Det blir väl fler gånger om man har en tråkig "hemmasittardag" och inte har något annat för sig än att sitta vid datorn.

Hur länge har du bloggat?
Hmm, det har jag ingen aning om!

Vad är ditt drömjobb?
Rik modell kanske (a)

Vad är ditt favoritprogram?
Robinson, haha! Igår upptäckte jag dock att amerikanska gladiatorerna har börjat sändas på tv4, så det är väl också en favorit! Idol är skoj det med. Farmen tyckte jag var kul när det gick. Ensam mamma söker är himla gulligt. Jag gillar de flesta skitprogrammen!



Det var många frågor! Nu har ni lite kvällsläsning framför er. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker.

Kisses and hugs <3


Svar på frågor del1

Hej! Eftersom det har kommit så många frågor tänkte jag börja med att svara på del 1 redan nu. Men det är inte för sent att fråga mera! ;D

Vad lyssnar du på för musik?
Jag har faktiskt ingen speciell musikstil som rock/pop eller något sånt. Jag lyssnar på det som går på radion. Min favoritlåt just nu är Kate Perrys nya Hot N'Cold. Har du inte hört den? Isåfall äre dags o lyssna! :)

När känner du dig som vackrast?
När jag har fixat i ordning mig riktigt ordentligt. Nya kläder som används för första gången, fint sminkad, fint hår med lagom volym. Ja, när allt stämmer helt enkelt. Jag känner mig också vackrare om jag är glad.

Vad dansar du för något?
Jag dansar balett, jazz och stepp. Har även dansat modernt och street. Jazzen och steppen tillhör mina favoriter. Men för att få dansa den linjen jag går tvingas man att dansa balett, annars skulle jag aldrig göra det!

Hur länge har du dansat?
I 8 eller 9 år :)

Vad har du för klädstil?
Jag är ingen modeslav som går runt i grejer bara för modets skull. Jag är heller ingen som inte har någon koll alls. Jag har koll och bär det jag tycker är snyggt. H&M, GinaTricot är de affärer där jag handlar mest kläder på. Jag älskar jeans så det är något jag bär väldigt ofta.

Favoritämnen i skolan?
Idrott

Husdjur?
Well, min familj gillar djur. Själv har jag fiskar. Min lillasyster har kaniner. Tillsammans i familjen har vi en ödla.



Vad tycker ni om mina svar? Kommentera! Kom ihåg att ni fortfarande kan ställa frågor.

Vill du bli länkad?

Ojojoj! Frågorna bara väller in. Får nog ta svaren i flera delar så det inte blir korta enformiga svar. Verkligen jättekul att ni frågar så mycket! Tänkte göra en liten deal med er läsare senare ikväll. Mot att ni blir medlem på en sida enligt min länk så ska jag länka er i min blogg. Låter inte det bra? Skriv en kommentar om vad du tycker om idén så får jag se hur jag gör!

... Och glöm absolut inte att ställa frågor om du inte redan har gjort det ;)...

Fika på Castello

Tjenare! Gick ner till Huddinge i regnet m. Hannah för hon skulle köpa strumpbyxor. Träffade på Lina, Hanna & Mimmi där nere också, det var länge sen! Efter att ha inhandlat strumpbyxor gick vi vidare till Castello för en fika, riktigt mysigt! På hösten passar det verkligen att fika så man får passa på. Nu är vi hemma hos Hannah och hon håller på och fixar sig lite för hon ska iväg.

Tänkte ha en frågestund! Varsågod att ställa frågor, svaren kommer så småningom. Tänk nu ut någon fråga ni vill veta om mig och skriv den som en kommentar i detta inlägg!

Kisses and hugs <3


Halloween

Snart är det Halloween. Överskattat enligt vissa, skitkul enligt andra. Själv tycker jag det är en kul högtid som lyser upp i höstmörkret. När jag var liten betydde Halloween väldigt mycket. Bus eller godis är fortfarande tradition och utklädd ska man vara. Våran familj har alltid firat med "våran andra halva" som vi kallar dem. I tio år har vi också tillbringat en vecka varje sommar i något hus vi hyrt. Nu är det snart dags för ett nytt halloweenfirande och varje år kommer man till problemet vad man ska vara utklädd till.

Häxa och vampyr känns lite uttjatat. Fjortis eller emo tycker jag väl inte passar in direkt. Det är verkligen svårt detdär. Någon som har något förslag?

Genom åren som man har gått bus eller godis har man lärt sig ett o annat. Förra året råkade vi plinga på en tandläkare. Det var inte så jättesmart. Först fick vi en utskällning att det var vi som hade kastat ägg på hans hus förra året. Det var faktiskt inte vi. Sen kom han med en lång förklaring på att man tappar alla tänder om man äter godis och att han verkligen inte tänkte ge oss någonting. Vi drog och sakta därifrån undertiden vi försökte prata bort oss, men han envisades med att fortsätta att skälla ut oss och tvingade oss att gå hem för att klockan var för mycket för att plinga på hus (halv tio var den bara). Vi sa att jo självklart skulle vi gå hem... not. När han ser att vi inte går hemåt tar han upp en stor himla strålkastare och står o lyser efter oss på vägen ni vet sådär sicksack. Gissa om vi blev rädda? Vi kutade som fan och gömde oss i några buskar tills han släckte. Han var helt sinnessjuk..
Måste erkänna att bara för att så plingar vi på hans hus varje gång för att se vad han har att säga.

Spinning

Hej! Har precis vart på spinning med Sandra, Tessan, Nea & hennes kompis. Fy fan jag var helt död i slutet, men kul var det! Ska nog köra någon gång i helgen också. Funderar på att börja lördagmorgonen med ett morgonpass klockan tio, men vet inte om jag orkar. Är ju inte direkt någon morgonmänniska direkt.. Annars blir det på söndagen. Man får passa på nu när det bara kostar 10kr mot i vanliga fall 50kr.
 
Imorrn ska jag träffa Hannah ett tag, ska bli trevligt! :)


Kisses and hugs <3

Please, do it for me!

Hej! Skaparna bakom gratismakeup har nu gjort en till hemsida. Den heter gratistvspel.se. Ska man bli medlem ska man bli det NU när det inte är så många som är medlem. Vill du bli medlem skulle jag bli jätteglad om du blev det via min länk här nedan. Då tjänar jag nämligen lite poäng. Snälla, tryck på länken och bli medlem! :)



http://www.gratistvspel.se/Register.asp?r=1071

Shopping

Hej! Idag åkte jag och Johanna först till Skanstull för att köpa ett par skor till henne. Sedan blev det mer shopping inne i stan. Jag köpte underkläder och träningsbyxor. Efter det var jag en snabbis hos Johanna för att sen åka hem och fixa i ordning tacos till middagen, mums! Skulle egentligen vart på filmkväll hos Klara men det blev inte så, så nu har jag vart hemma och tagit det lungt istället.

Imorrn har jag inget planerat än, men något ska jag väl alltid hitta på. Bokade precis en plats för spinning på F&S imorrn. Får hoppas att nån avbokar så det finns en till att boka till Sandra. Annars hoppar jag den och kör intensiven ;).

Nu har jag precis guidat farmor via telefon. Hon behövde hjälp med nån grej på datorn. De skulle ha några inbjudningar så jag fixade några snabbt och mejlade över. Fick förklara för henne hur man sparade ner de på datorn :). Alltid lika kul att hjälpa gamla, de uppskattar allt på ett helt annat sätt. Jag kanske borde jobba med gamlingar när jag blir stor, eller nae, det blir nog lite tråkigt i längden! <3

Utmaning till er!

Jag har blivit utmanad av grymtroligperson.blogg.se

Regler:
# Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
# Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
# Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem
# Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem

Here we go, sju sanningar om mig själv:
Jag suger på att hålla ordning i rummet, 2 dagar och det ser det ut som en soptipp igen
Jag är rädd för myror
Jag har fobi för att ta i handtag, gör istället karatekickar, men då menar jag främst i skolan.
Jag är skiträdd för hår, alltså löss och sånt, och kan absolut inte låna någon annans plattång / tofs
Mina ögonfransar är för långa så jag kan inte använda de flesta sorters solglasögon vilket är väldigt jobbigt på sommaren
Så fort jag ser en polisbil när jag åker moppe rycker jag till, jag vet inte varför men är rädd att han ska stanna mig :$
Jag kan prata i telefon i flera timmar utan att märka det & jag är smsar mest hela tiden

Jag utmanar alla er som har lust att erkänna lite sanningar om er själva! :)

Uppfräschning

Min blogg behöver en makeover. Någon frivillig?
Det jag främst behöver göra är att byta header.
Jag funderar nästan på att starta en helt ny blogg.
Får se hur jag gör :)

Shopping i stan!

Hej! Idag var jag i stan med Hannah och shoppade. Ett par jeans, en tröja, pärlörhängen m.m blev det :) Riktigt lyckat alltså..  Mamma var väl inte lika glad när jag kom hem med mitt 15:e par jeans,  men älskar man jeans så gör man... Grejen är att jag inte gillar alla jeansen jag har. Man har ju sina favoriter. De enda jeansen som saknas nu är faktiskt ett par baggy några tips ?, och några mörkblå fina. Sen skadar det ju inte med ett par snygga svarta och ett par lagom slitna ljusblå..

Tillbaka igen <3

Hej! Jag har tagit en låång bloggpaus. Dels för att jag inte har haft tid men också för att jag inte har haft någon lust att blogga. Ändå har jag märkt att jag har haft kvar mina läsare, så tänkte skriva ett inlägg.

En liten uppdatering på senaste tiden då:
För mycket plugg i skolan..
Dansen har rullat på som vanligt..
High School Musical hade premiär i veckan så var och såg den i fredags..
Johanna har fyllt 15, tänk vi har känt varandra i 15 år nu, helt sjukt egentligen <3..
Har fått en ny mobil av pappas brorsa som jobbar med mobiler, en W760I - sony ericsson, tack så mycket :)
Megaintensivpass igår på Friskis m. Olivia som nu är i USA, din lyxunge..
Höstlov, äntligen!

Planer inför höstlovet då, jaa inte många alls! Ska träffa Sandra någon dag, sen blir det väl träna, träffa kompisar och bara ta det lungt. Sen efter lovet nån gång bestämde jag och LouLou (HAHA JAG VAR BARA TVUNGEN), det är min syrra och jag älskar att kalla henne LouLou bara för att hon tänker på henne i idol och blir väldigt irri när jag kallar henne det.. Men vi har i alla fall bestämt att vi ska simma nån dag, mysigt ;). Kanske borde förtydliga att hon heter Louise...

Jag får se hur mycket jag kommer att blogga framöver. Men nu vet ni i alla fall lite av vad som pågått i mitt liv under senaste tiden..

Trumtest!

Hej! Idag är jag mycket piggare än igår, kanske för jag sov bort hela kvällen? Jaja, jag blir nog aldrig riktigt utvilad ändå..
Idag i skolan hade vi trumtest, och jag hade högklackat. Det var ju lite vingligt kan man säga. Men det gick bra ändå, och trummor är faktiskt himla kul! ;)

Nu ska jag snart dra iväg och träna intensivpasset med Hannah, ska bli skoj ;). Klara tycker alltid jag är så söt när jag säger att jag ska träna, såå jag vet vad hon tänker när hon läser dethär :D.

Tänkte avsluta med en låt vi hade sist på dansen till diagonalen. Tycker den är sjukt bra, så härlig refräng! ;) Så, här har ni den - Jack Mcmanus med Bang on this piano!


Trött?

Somnade i soffan från kvart i sju till halv tio, snacka om trött...

Bildanalys?

Nu när jag ändå inte hade något annat att göra tänkte jag kolla på bilduppgiften som ska vara inne vecka 43 tror jag. Jag fattar inte ett skit. Liksom hur ser penseldragen ut? Beskriv kompositionen! Tyngdpunkten i bilden? Ursäkta mig men vem fan bryr sig om en liten bild på ett vykort, vem bryr sig om penseldragen på den? För det första har jag ändå inte bilden här hemma, och kan inte hitta den på Google. För det andra ska jag "tolka" bilden. Jag känner ingenting när jag tittar på bilden. En skog med rosa & lila liksom. Det kanske märks att jag inte gillar bild. Men herregud, är penseldragen typiska för perioden? Är det en normal fråga?

Jaja, det måste göras så jag ska leka nån slags poet ett tag framöver. Jag måste i alla fall låtsas att jag ser massor av saker när jag tittar på bilden och känner massor av känslor, jiiiiippie.

Kan du bokstavera det åt mig? (:


Min fredag

Hej! Upp tidigt imorse eftersom vi började åtta. Fick ta moppen utan vantar. Shit vad kallt det var! Rätt lugn dag i skolan, köpte kanelbullar med Hannah på lunchen, muums :). Sen efter skolan var jag med Hannah, mysigt! Du är så skön att prata med! Till dig säger jag allt och lite till, jag älskar dig <3, men det vet du redan!


Hade bara en bild på henne på laptopen, men här är iaf Hannah <3.



Idol 2008

Här är mina favoriter:


För att han alltid är så glad! Tycker det är himla gulligt av honom att sjunga "how am I supposed to live without you" till sin mamma i himlen <3.


Rösten räcker .
bilder från tv4.se

Vilka är era favoriter?

SKOLFOTO



För er som inte har fått o sådär! ;) Men här är vi iaf, jag står högst upp till vänster, hihi (a).

RSS 2.0