Halloween

Snart är det Halloween. Överskattat enligt vissa, skitkul enligt andra. Själv tycker jag det är en kul högtid som lyser upp i höstmörkret. När jag var liten betydde Halloween väldigt mycket. Bus eller godis är fortfarande tradition och utklädd ska man vara. Våran familj har alltid firat med "våran andra halva" som vi kallar dem. I tio år har vi också tillbringat en vecka varje sommar i något hus vi hyrt. Nu är det snart dags för ett nytt halloweenfirande och varje år kommer man till problemet vad man ska vara utklädd till.

Häxa och vampyr känns lite uttjatat. Fjortis eller emo tycker jag väl inte passar in direkt. Det är verkligen svårt detdär. Någon som har något förslag?

Genom åren som man har gått bus eller godis har man lärt sig ett o annat. Förra året råkade vi plinga på en tandläkare. Det var inte så jättesmart. Först fick vi en utskällning att det var vi som hade kastat ägg på hans hus förra året. Det var faktiskt inte vi. Sen kom han med en lång förklaring på att man tappar alla tänder om man äter godis och att han verkligen inte tänkte ge oss någonting. Vi drog och sakta därifrån undertiden vi försökte prata bort oss, men han envisades med att fortsätta att skälla ut oss och tvingade oss att gå hem för att klockan var för mycket för att plinga på hus (halv tio var den bara). Vi sa att jo självklart skulle vi gå hem... not. När han ser att vi inte går hemåt tar han upp en stor himla strålkastare och står o lyser efter oss på vägen ni vet sådär sicksack. Gissa om vi blev rädda? Vi kutade som fan och gömde oss i några buskar tills han släckte. Han var helt sinnessjuk..
Måste erkänna att bara för att så plingar vi på hans hus varje gång för att se vad han har att säga.

Kommentarer

Hoppas du kommer på något gulligt att skriva. Jag svarar på alla kommentarer som är värda ett svar i era bloggar. Ha en bra dag <3. Skriv din kommentar här nedanför tack :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0