Jag var bara tvungen!

I bilen påväg hem från Årsta Havsbad stämde jag och Louise in i skönsång på denna låt. Jag kan säga att mamma och pappa längtade tills de kunde kliva ur bilen, så bra sjöng vi. Louise sjöng som den där flodhästen eller vad det nu är, och jag var dendär lilla hunden bredvid, HAHA xD. Det är så typiskt oss... Men vi skippade i alla fall dansen. Skitsamma, jag älskar dig syrran <3.





OJ, vi blev inspirerade när vi kollade. Så nu har vi lärt oss flodhästens och hundens danssteg, HAHA ni skulle se oss ...

Årsta havsbad

Hittade inte på något speciellt på förmiddagen, men på eftermiddagen tänkte vi att nu när det är så varmt så åker vi och badar. Mamma, pappa jag och storesyrran blev det som följde med. När vi kom dit var allt toppen i ungefär tjugo minuter.



Men helt plötsligt blev himlen som på bilden nedan och det kom ösregn och åska, riktigt stora regndroppar faktiskt! Efter att ha sett nästan alla på stranden gå hem, gick vi tillslut också. Även fast vi hade hoppats att det skulle gå över.. Men så kan det bli! :)


Krya på dig Sandra!

Hej! Skulle ha åkt iväg och badat med Sandra i sommarvärmen. Har typ inte träffat henne på snart en månad :/ . Men oturligt  nog råkade hon bli sjuk, så får hoppas att hon kryar på sig <3 Det är ju liksom sånt som händer. Men jag ska träffa henne sen när hon blir frisk så det blir bra :D.

Hur mår ni där hemma? ;)

Filmkväll ;)

Hej! Kom precis hem från en filmkväll hos Mimmi med Amanda, Katarina, Hanna L, Mimmi & jag dårå ;). Först skulle vi se skräck, som jag inte vågade (a), men när alla utom Hanna stod utanför min dörr o bah "kmr du?" vad säger man då liksom? Men i alla fall, filmen vi skulle se hette Barnhemmet och hade premiär för några dagar sen. Efter två nerladdningar, varav den ena funkade fick vi bara fram den på spanska, utan engelsk text. Den blev inge läskig alls... Men vi orkade inte kolla klart, men under nedladdningarna satt vi iaf och glodde på Bert, en gammal klassiker! ;)

Kvällen blev mysig utan film, mycket snack och chips o sådär. Men nu borde jag gå och sova, ska träffa Sandra imorgon så jag får inte sova hela dan! Längtar efter henne <3 Godnatt på er! :)

Träning igen ;D

Jag blir glad av att träna, och träna är något jag behöver för att få ny energi. Det är nästan som att alla tankar blir bättre genom träning, konstigt det där. I vanliga fall dansar jag flera gånger i veckan och går på Friskis när jag har tid över.

Friskis & Svettis låter kanske för många töntigt, men jag tycker det är riktigt bra träning. Kondition, styrka och koordination till musik, kan det bli bättre? Under sommaren har jag inte varit där så mycket eftersom jag har varit iväg, jag har istället kompenserat det med att jogga. På landet är det super att jogga. Innan jag åkte dit laddade jag mp3n med nya fräscha låtar som var super att springa till. När man springer längs vattnet ute på en typ stekhet åker är det rätt skönt att lyssna på musiken. Att sen bara fortsätta ner i vattnet när man kommer hem är ännu skönare. Ikväll är det dags för Friskis igen, det enda medelpasset denhär veckan, inga intensivpass på länge -_-.. Men jag är inte deppig för det, för ikväll jag ska dit med storesyrran och ge järnet! :D

Marilyn Monroe

En sak ni troligen inte vet om Marilyn Monroe är att hon hade sex tår på ena foten, visste ni det?


Landet - bilder! :)

Hej! Jag lovade ju att ladda upp lite bilder från landet, tyvärr är det så att jag bara hade bilder på mig själv i min egen kamera, (tro inte att jag är värsta egot nu), men alla mina andra fina bilder är på pappas laptop, men bättre med lite bilder än inga alls, :).

Måste bara säga att nu har Sandra kommit hem från Malta också, ouuff vad jag har saknat henne! Verkligen! Men imorgon blir det bad någonstans, ska bli så mysigt att få träffa dig igen. Lite bilder får vi ta och ladda upp sen, right? :)

Här är då bilderna från landet:


Jag i poolen, 28 grader, aahh!


Den bjuder jag på!


Jag igen...


Jag på bryggan


Jag på bryggan igen :)

Före och efterbild! :)

Ja, nu har jag plattat håret, och dethär är skillnaden :).

Före;

Efter;


Så, vad tycks? :)

EHM

Detdär med bloggpausen, jag skriver nog lite då & då, i guess :). Ah, nu är mitt hår lockigt, förlåt Olivia (a), men jag ska platta de nu tror jag :). Kan ju ta en för&efterbild och lägga in sen :).

Och sen får jag ju inte glömma att säga grattis till lillsyrran som fyller 14 idag ;) GRAATTIS, jag ÄLSKAR dig <3, och dig me storesyrran :). Det är verkligen gött att ha två systrar man kan prata om allt med, måste jag verkligen säga :).

Men nu får ni hålla utkik idag efter för & efterbilderna :) kraam <3

Hemma från landet ;)

Har vart på landet ett tag nu, solat, badat, umgåtts med familjen, paddlat kanot, vart på auktion, shoppat,  joggat, cyklat, spelat badminton, ja, ni vet såntdär man gör på landet ;p. Nu är jag i alla fall tillbaka i Stockholm, och ingenting slår Stockholm, jag skulle nog inte kunna bo någon annanstans.

Jag har inte uppdaterat bloggen när jag var på landet. Jag hade inget fungerande internet. Men nu har jag (pappa), fixat  Telia surfzoner eller nåt sånt så jag kommer nog kunna uppdatera när jag inte är hemma. Funderar på att kanske ta en bloggpaus, anledningen går jag inte in på nu.

Mycket bilder togs på landet, de flesta inladdade på pappas laptop, så jag laddar nog upp några senare.

Ha det så bra sålänge så hörs vi kanske snart igen! :)

Bloopers

Haha, vem garvar inte av sånt här?

Färdig! ;)

Nu är jag färdig med staketet, skönt! Och en hel del pengar blev det också :*). Ikväll blire myskväll med godis & tv, någon som ska se Golden League?

Puss!

Bacillskräck?

Jag tycker bakterier och bacieller är oerhört äckliga, och jag antar att jag har smittat flera stycken med det också. Tänker främst på i skolan, först var det jag som inte kunde ta i dörrhandtagen, och nu gör alla karatekickar för att öppna dem. När jag nu precis läste att det finns mer bacieller på ett tangentbord än på en toalettring blev jag ju lite orolig... Jag tycker också det är äckligt att luta mig bakåt i sätet på bussen/tunnelbanan, det vägrar jag nästan, främst på lössrisken, haha! Varje människa har i snitt 100.000 hårstrån, så jag antar att något kan ha hamnat på sätet av någon som hade löss kanske? Jag tvättar också alltid händerna när jag har tagit i pengar, i USA är det i snitt 1 gram kokain på varje dollar..

Är det bara jag eller tycker inte ni också att såntdär är äckligt?



Staketmålning

Hej! Idag gick jag upp hyfsat tidigt, kollade lite på tv och fixade i ordning mig, sen började jag måla staketet :p. Efter lite målning åt jag Tacos till lunch, sen fortsatte jag måla. Nu har jag duschat, så ska snart gå och föna och platta håret. Btw, jag ska till Hannah ikväll också, så det blir säkert kul. Men håret måste fixas, jag gillar inte mina lockar :*).

Just nu sitter jag och kollar på Grevholm, världens bästa julkalender någonsin! ;D Vad gör det att de har extremt fula kläder och är allmänt nördiga? Haha, jag kommer aldrig sluta gilla Greveholm xD


Till Melinda :)



Laddar endast upp bilden för att Melinda ska lägga in den i sin blogg :)<3.

Trosa

Idag åkte hela familjen utom Louise som jobbar till Trosa. Kändes som att det typ tog en evighet att åka dit men när vi väl var där var det mysigt. Vi åt, fikade, kollade i bodar och tittade på båtar. Jag förundrades över hur mysigt det var där, alla hade liksom sina egna små krypin och vissa hade stora tält och husvagnar, vi såg tom några med två microvågsugnar i sitt tält, snacka om desperata! Men jag skulle aldrig klara av att bo i en mindre stad, sure folk säger att det är mysigt. Men jag har svårt att hitta den där mysiga känslan för ett längre tag, nej, jag är en storstadstjej och kommer alltid att vara. Jag måste nog bo i stan när jag blir stor ;D. Men här är i alla fall lite bilder från dagen:


En av bodarna..


En liten damm..


En båt :)


Glass!

Nu på eftermiddagen har jag ägnat min tid åt att måla staketet, alltid bra att driva in lite pengar ;). Lite kul att det går förbi folk precis utanför också, haha! Då är det inte helt dött i alla fall, nej men det kom faktiskt en tant och en gubbe som tyckte jag var duktig (a).

Nu ska jag gå upp och sno en bit av lillsyrrans rulltårta som hon precis har bakat, funderar på att göra en kladdkaka också, det är ju så himlans gott!

Ha det så bra därhemma så hörs vi säkert imorrn ;)

Ut och springa

Hej! Nu har jag precis åkt iväg med pappa och köpt färg till staketet, så jag sätter väl igång så snart som möjligt med målningen. Runt halv fyra ska jag ut och springa, sen ska jag duscha och sen iväg ;). Hoppas ni får en bra dag :).

Kram <3

Oboy!

 

Hej! Var tvungen att ta en moppetur med lillsyrran till en badplats som jag inte var så säker att jag hittade till. Och med mitt lokalsinne tyckte storesyrran det var bäst att jag fick en karta av henne, så hon ritade en och sen bar det iväg. Och jag kan säga att det var gaanska långt, kurvig väg och inte så lätt att veta att man var rätt. Men efter att ha åkt som fan i ösregn, helt dyblöta hamnade vi i alla fall rätt. Sen kom det värsta åskknallen så det var bara att vända hem igen, men vi hade kul på våran moppe (a). Sen när vi kom hem satt byxorna på benen som lim, men vi fick av de tillslut och avslutade med oboy :). Imorrn ska jag kanske måla staketet, är lite pank just nu, haha! :) Eller om det är finfint väder så ska jag åka och bada ;).

10 snabba!


Sommar
eller Vinter?
Chips eller Godis?
Teve eller Dator?
Bok eller Tidning?
Tårta eller Glass?
Sega nappar eller Choklad?
Frukt eller Grönsaker?
eller Cykla?
Festa eller Hemmakväll?
Staden eller Landsbygden?

Kopiera gärna och länka mig i din blogg :)<3

Sant eller falskt?

"På reklam för klockor är klockorna ställda på tio över tio för då ser den glad ut och då vill folk köpa den"

Var tvungen att kolla upp dethär, och ja, enligt mig verkar det faktiskt stämma, kolla bara på dethär:








(dock gillar jag inte designen på klockorna alls, tog de bara som exempel ;)

Sant eller falskt?

Läste precis en tidning där det stod:

"Att sitta vid datorn och läsa e-post strax före sovdags har samma effekt på sömnen som att dricka två koppar espresso."

Själv funderar jag på om det kan vara sant, för jag menar, man får ju inte en koffeinkick av att läsa mejlen, men det får man ju av espresson. Å andra sidan skulle man ju kunna bli fylld av energi om man läser värsta positiva eller negativa mejlet som man glädjer/irriterar sig på.

Men vad tror ni om det här?

Låten <3



Jag kan inte sluta älska texten och melodin, eller vad säger ni?

Haha xD

Hej! Idag har jag inte gjort någon nytta alls faktiskt. Jag har kollat på tv och ätit frukost med lillsyrran. Men för att inte dethär inlägget ska bli alldeles för trist så får jag väl lägga in en bild ;).












Nybakt bröd, vindruvor & vattenmelon

...ja, det är väl ungefär vad jag och min familj ska käka ikväll. Vattenmelonen är ingenting för mig, men de andra grejorna är jättegoda :). Jag har faktiskt vart lite duktig och bakat bröd, men vi hade ingen jäst och inget gott mjöl så jag och lillsyrran tog en tur på moppen ner och handlade det.

Innan jag satte igång med baket var jag på Friskis och tränade me storesyrran :). Passet var faktiskt ganska jobbigt, men bra. Nu har Friskis stängt i en vecka, och jag är en riktig sucker på att träna ;p men jag ska springa spåret och sådär tror jag. Annars får jag för mycket spring i benen och blir värsta negativ.. Eller hur är ni? ;)

Tältning

Hej! Sen kväll igår pga tältning med Hannah ;). Jättemysigt som vanligt. Det har blivit lite av en tradition för oss att göra det varje år. Men nu ska jag slappa fram till fem då jag ska träna. Friskis är stängt i en vecka efter dethär så man får passa på att träna så länge det är öppet :). Vad har ni för er idag då?

Mysigt!

Mysfaktorn är hög! Sitter just nu med öppet fönster och spelar Enrique Iglesias- Hero på gitarren. Regnet öser ner och jag älskar när ljudet smattrar på altanen utanför. Ouff, vad dethär är mysigt. Eller tycker ni det är trååkväder?






Åh, favorit!

Man kan aldrig få nog av Sune..

Shoppingdag

Hej! Idag åkte jag och mamma iväg till Haninge för lunch. Men som alltid när vi är iväg blir det mer än lunch, massor av shopping. Men mysigt vare, riktigt mysigt. Här är då en del av de jag köpte idag :


Var verkligen i behov av en handväska. Så det blev en ifrån ESPRIT.




Jag med kofta - rea på H&M, och väskan :)


Skärp - ESPRIT



Skjortklänning från GinaTricot, med skärpet

Sedan inköptes även en svart klänning från GinaTricot med guldknäppe, lite underkläder och ett grått linne från Cubus.


Vad tycker ni om kläderna?


Ni kan nu följa min blogg på bloggkoll!

Scrolla ner en bit och titta längst ner till vänster, så kan ni även följa min blogg på bloggkoll, om ni gillar att läsa den förstås. Tryck bara på symbolen.

Kram :)


Dagens låt ;)

Vet att den är gammal
Vet att många är trött på den
Men för mig är den SOOOMMAR!


NEWS

Jaha, lite kändisnyheter då! ;)

Madonna & Britney Spears ska spela in en video tillsammans, ska bli spännande hur den kommer låta. Jag måste erkänna att jag själv är ett fan av Britneys låtar, men inte värsta sortens fan, utan gillar bara hennes låtar lite. Madonna tycker jag däremot är sådär, gillar henne inte alls när hon sjunger med Justin Timberlake, men det är bara min åsikt.

Vad tror ni om videon?

Lunch med mamma

Imorgon har jag inga större planer, förutom att jag ska äta lunch - tacos, med mamma. Ska bli kul, för det är få personer jag älskar så mycket som min mamma & pappa.

Vad har ni för planer inför imorgon? ;)


Busstrejk!

Hej! Nu känner jag mig som rätt många av de andra bloggarna, som blir väldigt irriterade på busstrejken. Men vad ska man göra, man blir ju nästan tvungen att skriva ett inlägg om det. Så nu skriver jag det alltså. Busstrejken är igång igen. Bara att hoppas att den är över snart igen. Eller vad tycker ni?

YEEESS!:D

Fick precis svar från Eva på Kühlers. Jag fick mitt förstahandsval, alltså stepp. Nu garvar ni säkert men why not liksom. Säkrat är iaf att det blir jag och Sofie, sen får vi se om det blir Olivia också :).

FY VA GLAD JAG BLEV ;D

Pics'

Hej! Jag fick lust att fota lite, tyck gärna till om bilderna! :)









Dagens

sådär, lägger upp en dagens också innan jag fixar i ordning mig ;) Trots att det inte har hänt så mkt idag än, men ändå :p


dagens låt: hero
dagens klädsel: svarta hotpants och nåt linne tror jag det blir
dagens skor: ballerina
dagens frisyr: utsläppt, i think
dagens mat: gott
dagens händelse: har inte hänt så mkt än, men pappa gjorde frukost :)
dagens planer: soooola
dagens vill ha: shorts
dagens saknad: sandra, linnea, johanna..
dagens tråkigaste: bad hair day - måste värma upp plattången NU..
dagens finaste: vädret haha
dagens köp: inget alls
dagens godis: inget alls
dagens mående: bra och positiv
dagens äckligaste: getingar
dagens dryck: vatten
dagens telefonsamtal: fåtal


Lära dig att spela gitarr?

Hannah har nog smittat mig, även jag som inte tyckte det var särskilt kul med gitarr har börjat lära mig. Här är en video med massor av olika ackord att testa, varför inte prova du med?


Skönt att det är över..

Har i några dagar gått och grunnat på vad jag ska välja för tredje val på dansen.. Men nu är mejlet skickat så nu hoppas jag verkligen på att jag inte var för seg på att skicka. Jag valde i alla fall stepp. Tror det kan vara skoj att prova nåt nytt. Sofie hade också valt det, så är glad över att veta att någon annan kommer gå med mig.

Puss på er!

Lika som bär?

Var ute och tog en sväng med moppen när jag mötte Hannah. Stannade och snackade lite, sen gick jag hem och åt lunch och sen träffades vi på eftermiddagen. Kul att träffa henne, det var länge sen (känns det som iaf). Men det blev iaf en del gitarrspel, vääldigt mycket snack och en långpromenad med hunden. Vi hann också med ett litet träningspass sådär vid middagstid.

Nu har jag duschat, (och övat lite mer på gitarren), haha xD. Såg också precis på "allsång på skansen". När Thomas Järdinger (?) kom i bild sa både pappa och jag "där är ju Magnus Hedman", men mamma insisterade på att det var Thomas Järdinger. Var tvungen att hämta datorn och kolla, hon hade rätt, men visst är de lika?

 

Designer jag har gjort.

Hej! Idag har jag gjort tre designer, tyck gärna till! :)

http://andjelickuas.blogg.se
 

http://ttypneaw.blogg.se/

http://caboome.blogg.se


Intresserad av gratis design?

Jag har börjat designa folks bloggar, så om du är intresserad av en ny design, skicka en kommentar så väljer jag ut några.

Puss!

MIKA

Jag har gillat Mika från första början, Grace Kelly och Big girl är favoriter. Men jag gillar även den inte lika kända låten My Interpretation. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker. Själv älskar jag texten.




Puss!

OS!





OS närmar sig, nån som ska kolla?





Dagens låt ;)

Hej! Tyvärr fanns det ingen "embed"-kod så kunde inte lägga in låten som ett Youtube-klipp. Men tryck här på länken nedanför så får ni höra Leona Lewis singel, vad tycker ni om den? :)

http://www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE&feature=email


Woho

Hej, för ett tag sen skjutsade jag ner syrran till bussen. Nu har jag inget planerat förräns vid fem, då jag ska ta moppen ner till Friskis och träna. Bra ledare är det idag också, så det ska bli skönt.
Vad har ni för er där hemma då?

Morgontrött

Hej! Jag är ju lite mer nattmänniska än morgonmänniska, så jag gick upp nu för nån minut sen. Har ingenting att göra idag ;/.. men jag borde nog allt börja med att äta lite frukost.

Puss!

Rekoord!

Haha, snacka om onödigt inlägg.. Men jag var bara tvungen att säga att jag har besöksrekord ;D.
Tro nu inte att alla inlägg i min blogg handlar om sånthär, haha x)

Planer & Planer

Brukar ju oftast skriva vad jag har för planer inför morgondagen. Men nu har jag faktiskt inga..

Imorrn åker Johanna iaf till Spanien, kattvakt till Ludde fick vi vara. Gud, vad jag är avundsjuk! Först när man sitter en regnig dag med storesyrran vid köksbordet och får ett sms av en kompis "nu ska vi snart åka banana boat, allt är toppen", jaha tänker man då, och här sitter man i Sverige. Och nu när Johanna ska till Spanien.

Näe, jag får hoppas att vi planerar in nån liten resa när det är mörkt och tråkigt, så man kan åka iväg och få lite färg när ingen annan får det (även fast jag aldrig får färg, haha!)

FRÅGA! :)

Vilka bloggar läser ni? <33

Johanna

Var precis nere i centrum och köpte lite saker med Johanna. Det blev ett paket mjölk som mamma sa åt mig att köpa, och en massa tidningar som Johanna skulle ha i Spanien.

Vi hörs nog ikväll! ;)


Amerikanska pannkakor ;)

Nu har jag precis ätit amerikanska pannkakor & plättar. Riktigt mumsigt faktiskt! :)
Nej, nu ska jag inte sitta inne vid datorn, jag drar ut och solar. Vi hörs!

Man kan åka buss i helgen!

Ja, nu äntligen kan man då åka buss i helgen så att alla vet ;)

Fixa nyckel!

Hej :) Nu ska jag snart ner en snabbis till Huddinge C och fixa en garagenyckel så att jag slipper gå innervägen varje gång jag vill ta ut moppen. Efter det har jag faktiskt ingenting planerat idag.

Puss!

Är man uttråkad så är man..

Höger- eller vänsterhänt: Vänsterhänt
Humör just nu: Uttråkad
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Svarta hotpants/shorts, rosa linne.
Musik just nu: Det som spelas på radion.
Sommarplaner: Landet, Falkenberg, kompisar :)
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du nåt instrument: Nej, men har spelat.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, helt klart.
Vem är viktigast för dig: Människor i min närhet.
Bio eller promenad: Promenix
Är du kittlig: Haha, ja xD
Snarkar du: Nej, det gör jag inte.
Stjärntecken: Oxe
Äckligaste insekten: Myror
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa tankar (a)
Vad vill du jobba som? Ingen aning
Stökigt eller välstädat? Stökigt tills det ser sjukt stökigt ut, då fixar jag så det blir välstädat igen.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja
Gillar du att sjunga? Njaa..
Anser du att du är stark? Haha, vilken fråga!
Vad gör du om du får hicka? Typ sväljer 3 ggr utan att andas..
Vad längtar du mest efter just nu? Hannah <3

Sommarkväll

Haha, och fräknar har man då fått, även om det inte syns så mkt på bilden men de kommer alltid när solen visar sig. Men visst är det härligt? Man bara längtar efter att få veckor av sol så att man tröttnar på den, om det nu lär hända i Sverige. Jag vill åka till New York, okej om det inte är så mycket sol där, men ändå? Staden verkar skitcool, har aldrig varit där. Men tror inte bara det är jag som drömmer om en resa till NY, det är nog många fler...

Puss på er sålänge!

NY DESIGN, tyck till!

Hej, varsågoda att tycka till om min design! ;)

Mår redan bättre :)

Ligger just nu i solstolen med datorn på magen, kan man ha det bättre?
Vinden svalkar skönt, aahh det har blivit sommar igen ;D

Huvudvärk & ont i halsen

Ja, det är väl ungefär så jag mår idag. Ont i halsen kanske för att jag tränade i onsdags halvförkyld? Ont i huvudet antagligen för att det ska komma regn..

Nä nu ska jag dra och handla mat med mamma!

Cya!

Liis & Jag

Nu gömmer jag och syrran oss framför datorn när mamma egentligen tycker vi ska gå och lägga oss :). Vad gör ni där hemma?

Sommar!

Hej! En riktigt skön och solig dag har det varit idag, får hoppas på att det blir en till imorrn. Lördag & söndag ska det iaf regna.

Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?


Jag står inför ett val

Brevet från Kühlers har kommit. Det står att man ska välja vilken dansstil man vill dansa en lektion i veckan, resterande två är det Jazz och balett som gäller. Självklart tycker jag det är ett svårt val, men tror ändå att jag tänker köra på stepp, får hoppas att någon annan också gör det. Valen är:

Stepp -
Något jag aldrig dansat förut som verkar skitkul. Har också hört från en kompis att det är kul så är nästan helt säker på att det blir de jag väljer.

Akrobatik -
visserligen har jag gått på gymnastik i 5 år, men känner att den tiden är över och känner mer för att testa någonting nytt.

Street 1 / Street 2 - Streeten var skitkul, men känner att jag inte vet riktigt om jag vill spinna vidare på den stilen, beror ganska stort på vilken lärare man får också, och har inte haft honom som står i brevet.

Tåspets - Balett är verkligen ingenting för mig, jag rent utsagt hatar det. Men för att få gå 3åriga linjen blir man tvingad så vad ska jag göra liksom? Därför uteblev valet tåspets extremt fort..

Jazzmodern - Modern dans är ingen favorit. Visserligen bättre än balett men det tycker jag nästan att allt är. Men tycker det är flummigt och ingenting jag vill uppträda med. Men som sagt, det beror också på vilken lärare man får. Och tror att vi kommer få samma vi en gång hade, och jag gillade inte den moderna särskilt mycket då, så jag tänker inte välja det.

Ja, det var då de valen man kan välja emellan. Personligen står stepp högst på min lista. Först till kvarn är det som gäller, så jag är nästan säker på mitt val. Som andrahandsval har jag inte riktigt bestämt mig, men lutar åt akrobatik eller någon av streeten.

PUSS

Jordgubbar & glass

Hej!
Har precis varit hos farmor och ätit jordgubbar, glass och kakor, riktigt somrigt och gott :).
Har också tankat moppen, när vi stod där på macken började tanken läcka, fick gå in och fråga personalen vad jag skulle göra. Men hon var helt blåst och det enda hon visste var att jag inte fick parkera moppen där. Tack för hjälpen...
Men med lite sms med pappa kunde jag fixa det så får hoppas att den inte läcker mer i garaget nu. Nu ska jag hjälpa lillsyrran att möblera om i hennes rum, det ska bli spegelvänt :).

Hörs nog senare, puss!

Träning & TV

Hej!
Efter träningen åkte jag på moppen raka vägen hem och lagade korv och makaroner, en personlig favorit, haha..
Sen slog jag mig ner vid tvn och kollade på pussycat dolls, i know, det är väärsta skitprogrammet. Men man kan ju inte låta bli att garva när man ser hur patetiska vissa människor är. Usch, jag skulle verkligen aldrig söka till något såntdär...

Måste bara säga en sak, personer som kommer till träningspass utan att ha någon form av koordination, taktkänsla eller kondition tycker jag är väldigt modiga. Tänk dig själv att komma ensam till något helt nytt och bara försöka härma en ledare. Nej, jag tycker de är himlans modiga. Har faktiskt sett en överviktig tjej som från att nästan inte kunna hänga med alls ha blivit riktigt duktig. Och ha hittat det pass som passar just henne, så det är aldrig försent att prova!

Planerna inför imorrn är:

Allra först kolla på Blue Water High på sommarlovsmorgon. Har typ blivit helt besatt och kan nästan inte missa ett avsnitt. Fast det är ändå bra, för då kommer man upp i tid på morgonen, 09.45 i ettan om någon vill se.

Sen snabbis på förmiddagen hos farmor, äta glass och jordgubbar och göra henne lite glad (:

Städa upp lite i mitt rum som mer och mer börjar se ut som en soptipp, näe men det ligger kläder, kamera, handduk, kassar med gamla tidningar, nyköpta grejer.. jaa allting är liksom i mitt rum just nu. Fast det var så fint för bara några dagar sen, men det fixar jag nog snabbt till imorrn :).

Sen har jag inte kommit på nåt mer inför imorgon. Men antar att det blir en del bloggande också.

Vi hörs! :)


F&S

Hej!
Nu ska jag snart käka nånting så jag inte får håll när jag ska träna. Tar moppen dit för första gången *spännandespännande* :).

Vad har/ska ni läsare göra idag då?

IKEA

Hej! Idag åkte jag, mamma & båda syrrorna, och en av syrrornas kompis till IKEA. Väl där provsatt vi de flesta sofforna och kollade runt på de flesta avdelningarna. För min del blev det inget storköp, som en möbel eller så, men däremot så köpte jag kaktusar, en bäddmadrass (inte så rolig att se på bild) och en ram. Kolla här:

 

I ramen tänkte jag sätta foton jag själv har tagit :). Får se vilka det blir sen.


Uuuusch !

Som kanske känt från innan är min otroliga fobi för hår. Jag är bara rädd för hår, då menar jag hårstrån. En stor rädsla är väl löss, det är väl därför jag inte vågar luta mig bakåt i bussarna, kramar människor så att huvudena nuddas (det är ganska svårt faktiskt). Jag kan aldrig använda min hårborste om den nuddat någon annans, och jag kan knappt använda någon annans plattång. Så, nu när jag såg denna sanning fick jag minst sagt lite panik:


Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag.

Andra roliga sanningar är:

Det är omöjligt att andas ut genom munnen samtidigt som man andas in genom näsan.
Haha, erkänn, du testade dethär direkt efter du läste det?

Det är omöjligt att slicka sig på armbågen.
Du testade den också, eller hur?

Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten.
Herregud, sitter man där och hoar i ett halvår? :O

Moppetur ;)




Åkte lite moppe med Amanda nyss, alltid lika kul att umgås med dig <33

Amanda

Hej! Idag kom Amanda över och käkade lunch, sen fick vi småspringa ner till Huddinge C för att hon skulle till tandläkarn.  Efter det kollade vi runt lite i affärer. Jag köpte en ny växt till mitt nystädade akvarium (a). Nu sitter vi ute i solen och målar naglarna, äntligen har sommarvädret kommit! ;D

Busstrejk!

Vid midnatt i Stockholm igår- påväg mot idag så stannade alla Stockholms bussar. En kvarts miljon människor är nu drabbade.



Omkring 250 000 resenärer är drabbade av busstrejken som inleddes i Stockholm natten till onsdagen.

– Det gäller att improvisera och ta hjälp av varandra i det här läget, säger Max Landergård, pressekreterare vid SL.

Stockholms invånare vaknade upp till trafikkaos idag.

Vid midnatt togs 6 000 förare ut i strejk på nationellt plan. En miljon påstigningar kommer att utebli.

 

Så skriver Aftonbladet, man får väl helt enkelt hoppas på det bästa...




RSS 2.0