Sjuk

Hej! Jag tror jag har drabbats av nån form av förkylning. Ont i halsen, ont i huvudet & antagligen feber eftersom jag fryser. Hellre att jag är sjuk nu än om några veckor då vi är i Spanien. Men jag har ändå inte riktigt tid att bli sjuk, so-prov imorrn och franskaprov på torsdag. Jag tror faktiskt att dethär är de sista proven vi har nu innan jullovet, om jag inte är helt fel ute.

Exakt 19 dagar kvar tills avslutningen i skolan
Exakt 20 dagar till Spanien
Exakt 24 dagar till Julafton
Om man inte räknar med idag...

Imorrn får man äta chokladkalender och sen släpper man ju inte på traditionerna så vi har paketkalender också. Julkalendern sänds 07.15 i SVT1 om någon undrar.. Kom igen, alla checkar in första avsnittet?  Skägget i brevlådan heter den i alla fall, läste att den var för lågstadieelever eller nåt sånt, men who cares? ;)

Nu ska jag ta och plugga lite SO, får se om jag kommer till skolan imorrn. Kanske lika bra så man får provet gjort...
Jag får hoppas att jag kryar på mig rejält tills imorrn, <3

Rosa resväska

Hej! Igår lyckades jag övertala mamma att köpa en rosa resväska tills vi åker till Spanien. Dels för att den är snygg, men också för att man hittar den på bandet när den kommer rullandes ut ;).

Idag är jag förkyld. Ont i halsen, huvudet och fryser. Ändå (duktig som jag är) har jag suttit och målat på min bild. Jag orkar inte. Den ser helt fuckad ut just nu, haha! Jag har också pluggat lite SO, men känner ingen pluggork just idag eftersom jag mår lite halvdåligt.

Idag är det första advent också. Inte alls långt kvar till julafton! ;D

Nu ska jag gå och leta halstabletter, ingen träning för mig idag :/


Sådär ska bilden se ut...


Och sådär ser min ut.. haha! x)


Vi hörs! <3

Pics'






Jag & lillsyrran tog lite bilder med webbkameran. Hon äter pizza om nån undrar (a) ...

Pics'




Fotade lite med webbkameran sådär i pausen mellan idol :).

Helg! ;D

Tjenare! Nu är det helg igen. Kom på att det är so-prov på måndag och franskaprov på torsdag så det blir väl en plugg-helg för mig -_-. Men jag tänker inte sitta inne hela helgen och plugga. Skulle egentligen handlat julklappar med mamma idag men var iväg med Hanna & Hannah och kollade på Viktor Rydbergs gymnasium istället. Det verkade faktiskt riktigt bra (trots alla snobbrykten) så jag tror att jag ska söka dit. Iaf så ska jag handla julklappar med mamma imorrn istället. Det ska bli mysigt :).

Nu sitter jag och storesyrran och nördar framför varsin dator. Vi kommer alltid in på oerhört intressanta samtal.. öhm. Oj, nu kom ett mejl från henne, haha nödvändigt när man sitter bredvid varandra, såhär stod det iallafall:

Mitt namn jag fick av dig för länge sedan. Vakta det som en liten arg schäferhund.
 
ℓ๏uîѕэ

Hon ska alltid spara på allt och jag fixade nåt namn med speciella bokstäver som hon hette på MSN i typ flera år så nu var hon tvungen att spara det...

Vi hörs! <3


Juste..

.. Jag glömde säga att jag trodde det var helg idag. Jag vaknade vid tio av att mobilen vibrerade. När jag kollar på den står det att jag har 6 nya meddelanden. Ojsan, jag som trodde det var helg.. Det blev till att svara på alla sms att jag inte var sjuk och att jag skulle komma så snabbt jag kunde. Sen fixade jag i ordning mig snabbt som tusan och sen sprang jag i högklackat till bussen. Det var riktigt svårt kan jag säga eftersom det var världens snöstorm ute. Men, jag kom iaf till skolan ;).

Längdskidor

Hej! Nu vet jag att Hannah kommer tänka att jag är norrländsk (det gör hon alltid bara för att min släkt är delvis från Norrland & hon tycker att jag har många liknelser med norrlänningar) men jag har i alla fall vart ute o åkt längdskidor, i spåret haha! Det gick bra förutom att jag ramlade några gånger, men det hör till! Det var värsta mörkt i spåret så jag letade efter den där "knappen" som alla snackar om och tillslut hittade jag den. När jag tryckte på den bonkade det till i nån grå el-låda och så tändes lamporna ;D. Det var faktiskt riktigt mysigt att åka där i spåret mitt i all snö, kanske ska göra om det imorrn :).

Puss <3

Helgen är slut

Hej! Idag har jag vart på julmarknad i Taxinge slott, mysigt värre! Imorrn är det skola igen. En hel vecka kvar till nästa helg :/.  Vi har i alla fall sovmorgon imorgon så någonting  bra med måndagar är det i alla fall. Just nu har jag precis sett klart "ensam mamma söker", det är så himla gulligt program..

Vi hörs imorrn! <3

Didaktus gymnasie

Hej! Idag väcktes jag av att hemtelefonen ringde. Lat som man är en lördagsmorgon orkade jag inte svara, inte storesyrran heller. Sen ringer det på min mobil som ligger precis bredvid sängen. Den orkade jag svara i och det var mamma som undrade nåt. Som tack för att jag svarade köpte hon extra mycket godis tills ikväll :D.

Sen när jag kom upp käkade jag varma frallor och tog det lungt på morgonen. Efter det blev det en tripp med pappa till Didaktus gymnasie där vi fick en privat visning av en jättegullig tjej. Sen svängde vi förbi Karolinska sjukhuset och hälsade på mormor som har opererats. På ett sätt tycker jag det är en lite "mysig" stämning på sjukhus. Jag vet inte varför, men jag känner medkänsla för alla som ligger där och man vill bara springa fram och krama om dem. När jag och pappa väntade på mamma där inne vid hissarna hörde vi världens vrål av någon gubbe. Pappa undrade om de opererade någon vaken.. Och efter det kändes det väl som att det var dags att åka hem...

Imorgon är det julmarknad med familjen Duné, det ska bli jättemysigt faktiskt. Jag älskar julmarknader så jag ska försöka ta med mig nån och springa på Gamla stans julmarknad någon dag. Den har öppet alla dagar i December. Jag älskar chokladhjulen, haha! Kanske för jag alltid har sån tur på såna?

Vi hörs <3

Idol

Hej!

Imorse ställde jag klockan på 6.00 vilket är väldigt tidigt för mig. Jag har ett svagt minne av att jag har stängt av klockan mitt i någon dröm så den ringde alltså inte. Klockan sju kom pappa in och frågade om inte jag skulle ta bussen som gick om en halvtimme. Ojsan! Där var min morgon igång... Syrran vaknade också samma tid så vi kutade runt i huset samtidigt som mamma försökte hålla något samtal om att man skulle gå upp tidigt. Sen fick vi kuta hela vägen till bussen, då syrran såklart tappade sin mobil i marken. Som tur var hann vi med bussen! Jag sprang förresten till bussen påväg hem också, ända från skolan ner till kvarnbergsplan, bredvid bussen. Bussen stannade nämligen inte utanför skolan eftersom det inte stod nån där så det var bara för mig att springa på. Som tur var kom det en bil före bussen i rondellen så jag hann precis! Men jag tycker det är en lite härlig känsla att springa efter bussen på nåt sätt, haha..

Nu sitter jag här framför våran nya tv, pappa är vääldigt stolt om man säger så. Han har förklarat exakt hur bra den är och att det är det senaste o bla bla bla, ni vet ju hur glada pappor blir när de får köpa nya tekniksaker? :) Jag håller på med en övertalning om att köpa PS3, pappa säger att vi får ta en sak i taget nu när mamma har gått med på plattv, aja övertalningen pågår för fullt.

Ja, nu till Idol. Kevin & Robin B var faktiskt riktigt bra ikväll. Alice var inte lika bra som hon brukar, men hoppas ändå hon får stanna. Anna lät lite ihålig och jag tycker hon är ganska tråkig faktiskt, hon har nästan aldrig någon åsikt. Johan är ju lite charmig men njaa, nästa idol tror jag inte han är.

I helgen händer följande:
Jag ska tvinga mig iväg till nåt gymnasium som heter Didaktus (?). Vet egentligen inte vad jag gillar med just det gymnasiet men det skadar ju inte att gå på lite öppna hus. Nästa vecka var det två till öppna hus, men ska skippa det ena på Jensen. Har hört av några som var på studiebesök där att det verkligen inte var bra. Säga vad man vill om Jensen, men det är nog inget för mig. Nog pratat om gymnasier...

Egentligen skulle jag ha handlat lite julklappar med mamma idag, men pappa fick iväg henne att köpa tv och det var lika bra så vi får julhandla nästa vecka. Lite juligt blir det ändå för mig i helgen då vi ska på julmarknad på Taxinge slott på söndag. Det ska bli trevligt! Vi var där förra året också och åt någon kakbuffé, snacka om mätt man blev.. Jag tror jag skippar frukosten innan så kan man käka mera, haha! Sen på söndag blir det träning också, Klara snackade om att hon ville följa med, hon har blivit så duktig o börjat träna nu så de skulle vara skoj :).

Torsdag

Hej!
Idag hade vi matteprov på morgonen, gick väl sisådär.. Sen var det iaf lång håltimme och avslutning med teknik. Inte så jobbig dag alltså ;).

Efter det blev det snabbt hem för att byta om o sådär för att sedan åka till dansen. Vi var 5 pers på dansen, de var rätt kul faktiskt, men lite konstigt kändes det allt :).

Iaf, på vägen dit är det nån typ italienar/grek (jag ser ingen skillnad) som börjar vinka hysteriskt åt mig när jag snackar i telefon. Han var ungefär 2,5 meter lång, hade bakåtslickat hår och värsta svarta kostymen. Jag undrade vad han höll på med men tänkte att det nog var till någon bakom så jag reagerade inte. Sen ska han såklart av på samma station som mig, då flyger han fram till rulltrappan och låtsas tränga sig före några för att sedan akta sig och göra någon himla vinkning med armen för att visa att de kan gå före. Jag höll på att garva ihjäl mig.. Sen springer han upp förbi spärrarna för att gå jättenära folk liksom glo på dem från sidan och göra samma extrema vinkning som till mig. Ni skulle ha sett det... Det såg så himla kul ut också när alla gick runt i vinterjackor och han flög fram i svart kostym..

Imorgon är det i alla fall äntligen fredag. Om jag inte minns fel tror jag att jag har bestämt med mammi att vi ska åka o handla lite julklappar eller nåt sånt. Vi ska ju fira julen tidigare eftersom vi åker till Spanien, så det är hög tid att köpa julklappar för mig nu, känns lite konstigt faktiskt.

Nu kanske jag borde sova, sov inte så mycket i natt eftersom jag börjat plugga runt halv tolv till matteprovet..
Vi hörs, godnatt <3

Träning :)

Hej! Nu har jag gjort ett försök i att plugga lite matte. Jag förstår väl på ett ungefär. Tänker inte lägga ner någon större tid på provet när vi inte har fått klart för oss exakt vad vi ska kunna. Det får gå som det går!

Snart ska jag dra iväg på träning snart med Hannah och Sandra. Nu får min rygg faktiskt tåla lite träning tycker jag! <3

Vi hörs! :)

Update

En uppdatering av helgen:

Fredag: Skola hela dagen. Gymnasiemässan som avslutning. Sen vart det hem & ta det lungt ett tag, sen kom Johanna på kvällen / natten, såå det var till o sova ut på lördagen...
Lördag: Jag började dagen med en låång och skön sovmorgon. Efter det tog jag det lungt större delen av dan, gjorde klart musikuppgiften och sådär. Kvällen blev myskväll framför Stjärnor på is.
Söndag: Upp hyfsat tidigt för att gå på Sunemusikalen. Hela familjen + Dunés (även kallat våran andra halva) älskar Sune så vi tänkte gå på musikalen. När vi kom in där låg väl medelåldern på ungefär 6-7 år.. Men vi hade kul ändå! Man kan ju inte låta bli att garva åt Rudolf... När vi var påväg ut i pausen hörde vi en mamma prata med sin dotter:

Dottern ~8 - Jag tycker Sune är cool.
Mamman - Jaså, gör du? Är han inte lite hot också?
Dottern - Jo, man blir ju lite warm när han dansar...

Efter teatern blev det lunch på nån typ krog på söder. Matställerna där är ju inte i topp direkt.. När vi har hittat ett ställe där alla nio ville äta så får vi sitta inne i nåt hörn längst in. Det gjorde inte så mycket men grejen var att det stank om soffan. Såklart hamnade jag, Linnea, Louise & Christine där och så fort vi rörde oss kom det ut äckliga dofter från soffan. Sara (linneas mamma) som satt mittemot klarade inte av dofterna så hon gick och sa till en servitris som för andra gången fick börja möblera om för att få plats för nio personer. Gissa om vi skämdes... Man kände sig ungefär som världens töntigaste familj som bytte plats för att det luktade illa, men det luktade verkligen, verkligen illa...

Nu på kvällen har jag och pappa checkat lite gymnasier. Jag ska gå på några "öppna hus" med honom. Lite problem blev det när alla öppna hus var på onsdagar och torsdagar när jag dansar, men vi fick ihop det till slut! Jag har typ fem gymnasier jag funderar på så det blir till och välja mellan dem!

Juste, igår ringde napprapaten för jag smsade honom om min rygg. Den knakar typ så fort jag rör mig. Han sa iaf att han hade knäckt så mycket att den var överrörlig och kommer vara det i ungefär tio dagar men att jag fick träna hur mycket jag ville ändå. Det kändes väldigt skönt. Jag stod ändå över träningen idag eftersom att jag ska ha min rygg hela livet och det känns bättre att spara den till dansen i veckan, eller åtminstone till intensivpasset på tisdag :).

Nu ska jag gå och sova så att jag orkar upp imorrn, även fast vi har sovmorgon. Vi hörs säkert imorrn!

HELG

Nu är det äntligen helg. Fy fan vad skönt! Idag virrade jag & Hannah runt ungefär överallt på gymnasiemässan. Man såg folk man kände hela tiden! Blev lite förvånad när vi skulle snacka med en gubbe för nåt gymnasie så var han engelsk, då menar jag inte trevlig och förstående. Han tillhörde ungefär första klassens snobb och tittade på oss som om vi var idioter, det gymnasiet blir det definitivt inte. Jag är iaf intresserad av Internationella Engelska Gymnasiet, Mikael Elias Estetiska och några till. Det är verkligen svårt att välja. Jag vill ha natur - idrott men det verkar inte finnas så mycket.

Om ett tag börjar Idoooool! Jag hejar på Kevin, han är grym. Alice tycker jag också har en grym stil. Det är svårt att säga vem som åker ut, men jag tror nog att det kan bli Anna, folk glömmer rösta på henne!

Trevlig helg <3

Ingen dans för mig idag :/

Hej! Min rygg gör ont idag o imorse kunde jag inte resa mig ur sängen. Idag när jag skulle dra upp byxorna så knäckte det till, aaah! Tror inte det hände nåt iaf...

Idag på hemkunskapen skulle vi ha nån sorts matprov. Självklart får jag österländsk köttgryta. Tyckte mer synd om Hannah som fick fiskgratäng. Hade lite tur så Micke käkade upp all min mat så då slapp jag, haha det var inget gott! Men läraren tyckte det var bra att han gillade den, hihi :).

Egentligen skulle mitt tåg till steppen gå om 3min, men jag skippar den idag. Ryggen knakar ju för minsta lilla :/ uuäh!
Så det blir till o vara hemma idag, har lovat mammsen o hjälpa henne att laga pannkakor ;) gott va?

Imorrn är det gymnasiemässan. Gaaaah jag är redan trött på all reklam som kommer i brevlådan. Ska jag vara ärlig har jag personligen öppnat ett brev av allihopa. Ska i alla fall kolla igenom denhär gymnasiekatalogen ikväll med pappa o kolla extra på lite gymnasier så att jag kan kika lite på de imorrn. Jag är lite sugen på natur - idrott, eller nånting med språk, men jag vet inte.. Det finns så himla mycket att välja på! <3

Aaaj!

Kom hem från dansen för ett tag sedan. Fy fan, ryggen känns allt lite konstig. Jag går som en typ överklassare-snobb, ni vet sådär rak i ryggen så man får kolla ner på folk? Ja, så går jag... Det känns lite skumt faktiskt. Nacken är typ likadan, det känns ungefär som att jag har växt tre centimteter på längden.

Kommer nog inte kunna dansa imorrn heller.. Öööööh hoppas ryggen fixar sig snart!


Knäckt

Tjenare! Nu har napprapaten knäckt alla kotor i ryggen och nacken. Det var väl öhh skönt. Nej men det var faktiskt inte så farligt. Eller jo, farligt var det väl. Hela min rygg var fucked up pga att jag ramlade på moppen, ramlade i trappan men också körde spinning & typ spände nacken. Det tog ett tag och knäcka tillbaks allt men nu känner jag att jag typ kan "andas djupt" igen, om ni förstår :). Ingen dans för mig idag, jag får faktiskt inte. Det var inte alls bra så jag känner inte att jag vill offra ryggen för träningen, faktiskt.

Nu ska jag snart ringa Sandra, hennes favoritprogram är slut snart, haha! :) Sen blir det tåget in till stan för att kolla på dansen, det räknas iaf som halv närvaro.

Vi hörs! <3

Tisdag

Hej! Idag var jag hos tandläkarn efter skolan. Hon tog typ bort hela tandställningen förutom fästena så jag såg typ hur det skulle bli. Det var jättefint så det var ju inte lika kul när hon satte tillbaks allt igen. Men jag hann ligga där och smajla ett bra tag innan hon hittade rätt grejer så jag kommer ihåg hur det såg ut.

Imorrn ska jag fixa till nacken hos napprapaten, den är lite konstig just nu. Var och tränad idag på Friskis m. Hannah, får hoppas att han inte skäller på mig för det. Ska försöka övertala honom om att jag kan dansa också direkt efter han har fixat nacken, hmm, får se hur det går... ;)

Nu ska jag väl sova tror jag. Ska gå på första so-lektionen imorrn eftersom jag ska iväg till napprapaten på eftermiddagen. Vi ska lämna in något arbete och känner att jag vill bli klar med det.

Vi hörs nog imorrn! <3

Godnatt

Ja, det börjar väl bli dags att gå och lägga sig. Måste vara pigg tills imorn. Ska iväg och fixa tandställningen hos tandläkarn, ajaj. Jag längtar verkligen tills jag får ta bort den. Sen tror jag det blir träning imorrn också. Jag får se, förra gången jag tränade när de hade fixat tandställningen fick jag typ migrän, och det var inte så skönt. Men det ska nog gå bra! Jag känner direkt när de har spänt den om det kommer göra ont senare eller inte (:

Hannah o jag kom fram till att måndagen är jobbigast för då känner man fan det är fem dagar kvar till helg, då sa jag att tisdagen kändes mycket bättre för då är det bara fan fyra dagar kvar till helg. Men egentligen känns det ju inte som någon skillnad alls. Så våran slutsats blev väl att det känns lite bättre efter onsdagen, onsdag kväll sådär ;).

På fredag ska vi till gymnasiemässan med klassen. Jag har ingen aning om vad jag ska gå för gymnasie. Det skrämmer mig lite att vi ska ha valt om bara en månad. Men allt löser sig, så det ska nog gå bra. Nånstans hamnar man ju alltid, haha! Jag tror att jag kanske vill gå något där man läser en del av ämnena på engelska, men samtidigt gillar jag idrott väldigt mycket. Fast det kan man ju å andra sidan inte "bli nåt" på, så borde kanske satsa på samhälle/natur. Samhälle tycker jag väl är roligare än natur men natur är bredare. Ja, som sagt, det borde finnas en kombinerad linje som har allt. Eller så borde det bara finnas en linje så slipper man välja. Fast det skulle nog vara lite tråkigt...

Nej, sova var det! Vi hörs imorrn, godnatt <3

Jahapp

Jag känner mig lite som en pensionär, imorrn tandläkarn, på onsdag napprapaten. Ska bli skönt att få nacken fixad, hoppas bara att jag får dansa ändå. Jag har nämligen 3 timmars dans direkt efter han har fixat nacken och det vill jag ju inte missa.

Idag var jag helt seg hela dagen i skolan, måndagar tillhör inte mina favoriter. När vi kommer till skolan var svenskaläraren borta så vi hade ingen svenska, och sen inget klassråd. Snacka om segt att vara i skolan typ nio istället för tjugo i elva...

Vi har inga prov alls den här veckan vilket känns jätteskönt. Det enda vi har är franskaläxa och sen so tills på onsdag.
Vi hörs!

Fars dag!

Grattis pappsen på fars dag. Jag suger på att komma ihåg såntdär så imorse när hela familjen hade sina presenter kom jag på att jag också skulle köpa nånting. Så jag tog med mig lillsyrran till centrum & köpte en ask Merci, det är tanken som räknas, ellerhur?

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ska träna vid fem och ska kanske träffa Johanna en liten stund innan. Det ska verligen bli skönt att träna, jag har värsta energin i benen som jag behöver bli av med. Synd bara att Sandras nacke också är cp, så jag får träna själv om jag inte lyckas övertala nån.. Har försökt med Klara redan, haha!

Vi hörs <3

Värsta städdagen

Tjena! Idag sov jag till halv ett och sen blev det städdags. Mamma & pappa tvingar mig o mina syrror att turas om att städa badrummet, så det var min tur idag (eller egentligen igår).

Som tur var så kom lillsyrran hem precis och jag var väl inte sådär jätteglad att städa badrummet så hon bah "jag hjälper dig :)". Gulligt va? Så hon hjälpte mig och städa badrummet, och jag hade inte en jävla aning om hur man gjorde. Lillsyrran hade sett på TV-shop hur de gjorde så det var ju tur för oss. Nu låter jag värsta osmart men när man väl står där med typ tio olika sorters medel är det inte så lätt att välja. Jag körde på "allrengöring" för det låter ju som att det går att använda till allt. Vi hittade också gula diskhandskar som vi kunde ha på oss, för jag är rädd för bakterier, haha. När vi ändå var igång med städning så fortsatte vi med mitt akvarium, så nu är det toppenfint! Vi kände oss väldigt duktiga när vi var klara faktiskt.

Imorgon är det träning som gäller. Min nacke är inte fixad än, och det är kanske dumt att träna. Men bara för att min nacke är konstig så tänker inte jag vänta med att träna ända tills på onsdag. Jag dansade ju i o för sig onsdag & torsdag, men jag har väldigt mycket spring i benen så jag tänker träna imorrn ändå. Napprapaten får väl knäcka den lite extra eller nåt... Såå imorrn friskis - intensivpass kl. 17.00, nån som hänger på? :)<3

Fysikprov

Hej! Har nu kommit hem från dansen, duschat, ätit och pluggat till fysikprovet. Imorrn är det äntligen fredag, wiiie. Börjar åtta imorrn så det blir upp tidigt, usch. Nu kom lillsyrran och ville att jag skulle fika med henne. Vi hörs! :)<3

Aah!

Ntyduschad efter all dans. Ska plugga franska nu. Jag vet redan att jag är sent ute då provet är imorgon. Jag får kolla igenom snabbt och hoppas att det sitter, wish me luck <3. Hinner inte skriva mer nu. Borde sova, är helt död.

Godnatt på er!

Dans!

Hej! Hinner bara skriva ett kort inlägg, ska iväg på dans i tre timmar. Ska göra mitt bästa trots min skadade nacke. Känner för att köpa en varm choklad innan jag tar tåget, det skulle sitta fint.. Nu måste jag plugga till franskaprovet som är imorgon, vi hörs! <3



Plugg!

Hej! Från det att jag kom hem från skolan har jag i princip bara pluggat. Lite andra grejer hanns med också. Jag har väl mest pluggat på franskan, lite fysik också. Min hjärna är trög när det gäller fysik, kanske för att det är något jag inte bryr mig ett skit om.

En bra grej med idag var i alla fall att jag slapp gå till tandläkarn, hon var sjuk :D. Bara en vecka kvar tills jag kan fixa min nacke hos napprapaten. Jag känner mig som en kärring som går till sjukvården dygnet runt, men vad ska man göra?

JAA nu kom jag på att vi har sovmorgon imorgon! Fy fan vad skönt! :D

Nu ska jag snacka vidare med folket på MSN, vi hörs <3

Aaaaaaouch!

Johanna skickade en länk på MSN. Är de inte söta? ;)


Inget plugg, haha!

Jag kan inte sitta ner och plugga timtals. Jag får spring i benen och blir helt störd. Därför tänker jag inte plugga nån franska eller fysik idag. Jag tar det imorgon. Allt löser sig. Mitt vanliga tankesätt...
Jag kollade igenom lite på franskan men det hela slutade med att jag hamnade framför bloggen. Plugga är så himla tråkigt! Jag kommer aldrig bli nån såndär som kan mysa ner mig med macka & te och "njuta" av att plugga. Det går väl nästan i tankarna men inte i verkligheten.

I alla fall så ska jag alldeles strax kolla på Toppform med mamma, mysigt! De ska typ få ungdomar att röra på sig, lite underhållande faktiskt. Efter det ska jag duscha och sen har jag bestämt mig för att det får bli en tidig kväll. Vill ju inte se helt död ut imorrn i skolan.

Bye! <3

Ute i 3 timmar

Hej! Idag när jag skulle sitta barnvakt blev jag tvingad att vara ute i tre timmar pga att lillkillen hade tappat nycklarna. Jippieyey, jag var astrött och behövde komma in och plugga. Med helt cp nacke blev jag tvungen att leka banankull, iskull, vanlig kull, fotboll, jaa gud vet vad. Jag var ju tvungen att göra allt för att inte barnen skulle grina för att de frös. Till slut fick jag iväg de på en tredje letomgång efter nyckeln. Tur som fan att jag äntligen hittade den i en jävla lövhög, då kom vi i alla fall in i huset.

Men eftersom det inte blev nåt plugg där så blir det plugg nu. Vi hörs senare <3

Studiedag idag ;D

Hej! Studiedag idag! Har sovit ända fram tills nu, riktigt skönt! Nu ska jag käka lite frukost. Sen blir det tidig lunch idag eftersom jag ska iväg och sitta barnvakt. Tar nog med mig datorn dit och hoppas på att de kör med trådlöst nätverk. Mycket plugg blir det där också.

Mamma har ringt till napprapaten om min nacke. Han hade inga tider, men om han fick ett återbud är jag number one. Tidigaste tiden är nästa onsdag, så den får jag ta i nödfall.

Ha det så bra därhemma!

Sista lovdagen för många!

Hej! Idag är ju sista lovdagen för många. Jag har dock studiedag imorgon. Jag ska däremot inte använda den till att slappa. Istället ska jag plugga och samtidigt passa barn. Är det inte lite smart? ;) Jag tycker inte att det är speciellt kul att passa barn, men vad gör man inte när man är lite sådär småfattig? Jag har sån lust att köpa nya kläder, så pengar behövs verkligen! Det är lite synd bara att alla höstkläder är så dyra... Eller hur?

Som tur är ska jag inte hämta barnen så tidigt. Runt halv två blev det. Fem timmar ska jag sitta där, men tjänar ihop 350kr, och det är ju inte fy skam.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är någorlunda pigg imorrn.
Godnatt på er! <3

Jag är klantig

Igår när jag precis hade fixat mina sotiga ögon & sminket var helt perfekt. Vet ni vad jag gör då? Jag ramlar såklart i trappan.  Jag gick runt i mina rosa tofflor, ni vet såna där slip-in. På något konstigt sätt så halkar jag och glider ner tre trappsteg på rumpan för att sen med en duns ramla på klinkers. Smidigt va? Min duns gick ju inte direkt att undgå så mamma och pappa rusade ner. Där låg jag och gjorde allt jag kunde för att inte grina så allt smink suddades ut. Självklart så klarade jag inte av det så mamma fick hämta massa tussar som jag fick hålla på och dutta med, fan vad patetiskt det låter, men jag orkade faktiskt inte sminka om allt. Just då gjorde det jävligt ont i rumpan, jag kunde inte sätta i plattången när jag kom upp utan att göra värsta gymnastiska rörelsen för att det inte skulle göra ännu ondare. Sen kunde jag inte hämta mina strumpbyxor där nere så det fick mamma göra. Just då kände jag inget i nacken men den är värre idag.

Jag ska till någon napprapat som mamma känner till som får knäcka/massera nacken rätt. Just nu sitter jag med huvudet lite på sne, haha xD. Idag när jag fick sms om jag skulle träna tror jag att jag får skippa det. Känns inte som att träning är det första jag prioriterar nu. Först måste nacken fixa sig, sen måste jag kunna dansa på onsdag & torsdag. Men jag blir nog bättre snart! :)

Julen

Julen närmar sig med stormsteg. Det är faktiskt bara 52 dagar kvar om man inte räknar med idag. December brukar ju gå fort. Jag tycker julen är så himla mysig. I år ska jag inte fira julen hemma, den ska firas i Spanien. Fy fan vad härligt! Inte för att jag blir särskilt brun, jag får väl ungefär 1000 fräknar istället. Men lite röd blir jag allt, haha. Tänk om man hade vart den där som alltid blir sådär chokladbrun. Det hade vart härligt. I alla fall, Spanien närmar sig och julen likaså. Julrean får man ju inte glömma heller. Där brukar man kunna hitta värsta fynden. Det jag är ute efter just nu är ett surroundsystem, en plattskärm & ett tangentbord, guitar hero, och såklart massa reakläder. Men det är nästan det tekniska som reas ut mest. Som tur är så är jag hemma från Spanien innan julrean så jag får spara lite pengar tills dess.

Vad tycker ni om julen?

Halloween pics'

Eftersom att ni igår fick se lite snabba bilder från webbkameran;

 

Ska ni nu få se lite närmare bilder:


Outfiten var enkel -
röd t-shirt - ginatricot

svart pennkjol - ginatricot
gråa strumpbyxor - H&M


Close-up

   
My eye


Jag vill bli av med min tandställning, haha x)

 
& some more close-ups.

Vad tycker ni?

 

Tävling!


Jag är med & tävlar, är du? :)

Glöm inte bort att bläddra ner några inlägg till "Vill du bli länkad i min blogg?" om du vill ha fler besökare! :)

Sotiga ögon

Hej! Idag ska vi ha gäster. Jag kör på ganska enkel outfit - lite halloweeninspirerad. Jag & lillsyrran har tagit massor av bilder så det kommer imorgon. I min sminkning valde jag att satsa på sotiga ögon. Tycker ni att jag lyckades?


Tog en lite bilder snabbt med webbkameran så ni skulle få se.
Självklart kommer det bättre bilder.

Vad tycker ni?


RSS 2.0