Here we go

Nyårsafton igen. Ska snart iväg till Dunés. Hör redan hur folk skjuter raketer här utanför, lite tidigt kanske? Nu ska jag fortsätta lite med Guitar Hero.

GOTT NYTT ÅR!

Back on track

So, nu är jag tillbaks från middagen hos farmor. Lite gulligt ändå att hälsa på sina släktingar. Nu står Guitar Hero på schemat, lillsyrran sitter och kör just nu. Jag kör på Hard faktiskt och försöker klara alla låtar, det går lite sådär om man säger så...

Imorrn är det då nyårsafton. Jag har inte kommit på nåt nyårslöfte, tycker faktiskt det är ganska onödigt. Jag menar, jag gör väl det jag vill ändå. Eller asså jag kan ju komma på 1000 saker jag ska göra bättre - typ hålla ordning på rummet, gå i tid när jag ska nånstans, gå upp i tid på morgonen, inte tappa bort saker som jag gör hela tiden.. listan kan bli lång. Men tänker inte ha nåt "löfte" faktiskt. Ska ni ha något nyårslöfte?
Jag tänkte träna imorrn på förmiddagen men det fanns inga pass alls förräns på kvällen och då kan jag ju inte, så det var lite otur! Jag känner verkligen för ett friskispass faktiskt! Mamma klagar på att jag är rastlös, men jag har inte kunnat träna pga ont i halsen.. men men, vad ska man göra liksom?
Vi hörs <3







Gissa vad jag gör?

Guitar Hero med Hannah. Nolifers, i know ;). Mamma har gjort julgodis, mums!
Vad har ni för er idag? ;)

Guitar Hero WT

Hej! Nu har jag kört guitar hero som en galning hela kvällen tillsammans med syrrorna. Aj, jag har ont i handen.. Jag får nästna skylla mig själv, fy fan vad kul det är! Jag klarar aldrig en låt som heter NO SLEEP TIL BROOKLYN, eller de skriker det hela tiden. Vad har ni haft för er ikväll?

Några fler nyheter.. mja min msn har fått nåt virus. Så fort jag loggar in kommer det upp 1000 rutor med alla mina kontakter. Jag känner mig lite duktig för har faktiskt fått igång antivirusprogrammet så det söker efter nåt virus nu, får hoppas den hittar nåt den kan bota ;).

Nu hör jag lillsyrran köra Livin' On A Prayer här bakom. Snart är det väl dags för mig med min Brooklyn, aahh hoppas jag klarar den nu asså!

SPANIEN

Hejsan! Pappa kom precis in med nån orange liten sak där det fanns lagrade Spanienbilder. Min dator har inte så mkt minne så det gick bara att flytta över bilder från de första dagarna, vilket betyder att vi inte har hunnit bli bruna alls, men ändå :)















Ojojoj

Hej! Idag startades dagen med att åka iväg till Kungens kurva med pappa för att handla lite saker. Ett trådlöst tangentbord inköptes snabbt. Desto längre tid tog det att hitta en bra & billig plattskärm till min dator. Tillslut (efter att ha varit på Elgiganten, Onoff, MediaMarkt, Expert, Siba) hittade vi en på ComputerCity där det var världens suraste försäljare. Efter ett tag orkade han i alla fall gå och hämta skärmarna (en till min lillsyrra också). Vi hade lite tur för det var de två sista! Så nu sitter jag här med värsta bigga skärmen, härligt!

Ett Guitar Hero inköptes också. Det senaste "World Tour". Dock utan trummor och mikrofon. Gitarren var det jag ville ha. Trummorna har jag testat och de var faktiskt rätt tråkiga, och mikrofon kan man ju sjunga i när man kör Singstar.

Nu tror jag inte att jag ska köpa mer saker på ett tag. Jag måste nog spara mina pengar lite.. haha. Fast min mobil blev ju snodd / tappades bort i början av december. Nu kör jag på Sandras gamla mobil. Pappa hittade nåt hemförsäkringsskydd så om jag betalar 1500 får jag en likadan mobil jag hade innan (som kostar 3300), så det är definitivt värt det. Det gäller bara att hitta kvittot som är försvunnet! Jag skulle vilja ha nåt jobb eller nåt, i en affär eller så.. dåå skulle man minsann kunna shoppa mera! Men hur är det man säger, mycket vill ha mer.. det stämmer rätt bra.

Imorrn ska jag träffa Hannah. Det ska bli skoj! Träffade henne en snabbis samma dag jag kom hem, men det är alltid trevligt o träffa henne. Det blir en Guitar Hero-dag, haha!

Vi hörs! <3

Nyår


Tjena! Vad har ni för planer inför nyår då?
Själv ska jag fira nyår tillsammans med Dunés, för er som undrar. Det kanske inte säger er så mycket. Men om man säger såhär: Med denna familj har vi varit i Danmark, Skåne ggr2, Falkenberg ggr2, Madeira m.m. Så vi känner dem ganska väl om man säger så. Det ska bli väldigt nice! Ohno nu har jag smittats av min och Olivias engelska konversation på MSN. Anyway, så ska jag snart gå och lägga mig. Det är ju en dag imorrn också, eller hur det nu är man säger...

Imorrn i alla fall så ska jag och pappsi, hyfsat tidigt, dra iväg till Heron tror jag. Där ska jag köpa en plattskärm och förmodligen ett tangentbord för mina julklappspengar. Ska även kolla på ett Guitar Hero som jag har velat ha länge. Nu låter jag som en riktig tekniknörd..

Dethär inlägget tog mig säkert 45min att skriva. Känner mig lagom seg, haha! Men jag får väl skylla på att Olivia var för snabb på att svara på MSN. Vi hörs säkert imorrn så får ni höra om mina inköp!
Pussss <3

Till Olivia..


Varsågod O, här är en usel bild på min nya plånbok! ;)

Sverige

Hejsan! Nu är jag i Sverige igen efter att ha firat jul i Spanien, riktigt skönt! Vi solade, badade, shoppade, gick på konserter, var uppe i bergen m.m. Åhh, jag vill tillbaka. Det var i alla fall superskönt och nu är man tillbaks i Sverige där man håller på att frysa ihjäl.

Jag skulle ta mig till Sandra idag och det var ju ... kallt... kan man säga. Men vi hade i alla fall väldigt skoj och dagen spenderades mestadels framför ett Wii-spel. Vi ägde på tennis! Kul att träffa henne igen, hade saknat henne mycket!

Imorgon ska jag åka med pappa och handla en plattskärm och förhoppningsvis ett tangentbord också. Jag har ju min lilla Eee PC men det är ju lite jobbigt att titta & skriva på den hela tiden eftersom den är så liten. Sen ska vi kolla på en säng till mig också.

Nu skulle jag behöva städa mitt akvarium men det vet jag faktiskt inte om jag orkar. Det känns lite jobbigt faktiskt...
Men lite kul att jag har kommit igång att blogga igen, det var ett tag sen sist.
God jul i efterskott på er! <3


en liten bild från Spanien tagen med webbkameran på datorn, hihi.

Pepparkakoor!





Hejsan! Nu har jag och lillasyster dekorerat över 150 pepparkakor. Visst blev de fina? ;)



Klara är rolig hon...

På msn:

Klarii säger:

mmm , som fan

Sophie säger:

de är många som har bokat plats i min resväska såå du kan oxå få en plats haha

Klarii säger:

haha nej. jag har bokat plats i ditt handbagage, inte tänker jag ligga bland väskorna i bagageutrymmet TÄNK OM MAN MÅSTE PISSA. har bokat stolen brevid dig vettu, mig blir du inte av med. sen e problemet bara vart jag ska sova nånstans på hotellet, och DÅ får de bli din resväska

Sophie säger:

HAHAHA, självklart klara ska du få vara i mitt handbagage

Klarii säger:

m

Klarii säger:

de va ja minsann först me

Klarii säger:

MOHAHAHHA

Sophie säger:

hahaha grattis!


Lördag

Idag var det tänkt att jag skulle upp i hyfsad tid och handla julklappar. Jag vaknar halv tolv i lite panik och tar mig ner till Huddinge C väldigt snabbt. Där hittade jag faktiskt julklappar trots att det var fullt med folk överallt, så nu är julklappsproblemet löst! När jag kom hem var jag duktig och satte mig och slog in alla paket. Det är väl ungefär det enda jag kan när det gäller att vara händig (om det räknas). Jag hade tänkt träna idag också men tydligen så stängde de redan halv två (?) så det blir träning imorrn istället. Det är megaintensivpass klockan fem, man behöver inte förboka. Släkten ska ju komma till oss imorrn och fira jul så jag vet inte om jag hinner, men jag ska försöka hinna för megaintensiv är så himla kul! För er som inte vet vad det är så är det ett intensivpass i 100min istället för 60min.



Stan

Hej! Idag slutade vi väldigt tidigt så jag drog in till stan tillsammans med Therese, Sandra, Klara & Johanna. Det var meningen att vi skulle handla julklappar men det blev inte riktigt så. Vi fastnade på Coffeehouse by George och sen skulle Sandra till tandläkarn vid Odenplan. Nu har jag väl lite smått panik kanske. Vi ska ju ha släkten här på söndag och fira jul eftersom vi åker snart så imorrn måste jag verkligen handla julklappar. Jag har ett litet problem, jag behöver solbrillor, bikini & flipflops men det finns ju inte i affärerna nu! Jag ska iaf låna Johannas rosa keps, hihi!

Imorrn iaf så ska jag och pappa åka och handlar lite julklappar tror jag. Han tänkte släppa av mig nånstans så får jag springa runt som en galning och köpa massa grejer. Det slutar nog med att han hänger med undertiden jag bestämmer vad han ska köpa...

Nu har jag precis kollat på Idol. Det är ju supersvårt att veta vem som ska vinna, men jag hoppas på Kevin. Han har ju ändå vart bäst hela tiden. Men vi får väl se vem som vinner...

Vi hörs! <3

I'm back

Japp, nu är jag tillbaka efter tretimmars danslektion. På baletten skulle vi göra Svansjön, haha. Det var ändå rätt kul men jag är inte ett fan av balett så ni kan ju tänka er hur det såg ut.. Sen på jazzen hade vi lite julavslutning med jullåtar hela lektionen och pepparkakor & skumtomtar i slutet, mysigt va? :)

Nu ska jag nog gå och sova. Måste upp tidigare än vanligt för det är Lucia i vår skola. Så istället för 8.20 måste vi vara där 8.00 tror jag, och 20 min är rätt mycket tid på morgonen! Förra året orkade jag inte gå dit, det är ju rätt långtråkigt med luciatåg. Men i år ska jag i alla fall gå dit och kolla.

Imorrn är det stepp också, sen är dansen slut för denhär terminen, då blir det mer Friskis istället, haha xD.

Nu ska jag iaf sova, godnatt :)<3


Jag & storesyrran ;)

Dans

Hej! Ska strax dra iväg till dansen. Är lite glad för jag fick MVG i bild. Det är väldigt konstigt eftersom det är mitt absoluta hatämne som jag verkligen inte är bra på, och det menar jag. När jag kladdar med penseln får jag damp och jag blir värsta arg när det inte blir fint. Så mitt bildbetyg är väl det betyget jag är gladast för av alla i år tror jag :D.

Vet inte om jag bloggar ikväll. Får se, kommer hem strax före elva men annars hörs vi imorrn <3

Träning

Hejsan! Idag efter skolan blev det träning on tha rullband på friskis. Jag blev yr efter ett tag och var tvungen o ta en paus. Jag kom på att jag råkade kolla ner lite för mycket på själva bandet så det kändes som allt snurrade, så det kan bli! ;)

Nu har pappa haft en timmes fysiklektion med mig. Jag är trög på fysik asså. Jag tycker det är såå långtråkigt och ointressant. Men men, det måste göras, och jag tror det är det sista innan betygen sätts (?). Imorrn vet jag inte om vi har nån SO på morgonen. Hoppas inte det för i sånt fall har vi superlång sovmorgon.

Nu ska jag nog borsta tänderna och sova. Imorrn är det tretimmars dans. Och på torsdag 1.5 timme. Ojshit, vet ni vad jag kom på? Vi ska typ fira jul med släkten på söndag eftersom vi ska åka bort och då ska alla julklapparna vara klara! Jag får åka dagen innan med pappa. Så blir det alltid. Han går in i en affär med värsta smyckena till mamma, o bah SOPHIE VÄLJ.. så väljer jag nåt o mamma bah OOH denhär va ju jäääättefin hur visste du att jag ville ha den? ;)

Godnatt! :) <3

Läst ut boken ;)

Hej! Nu har jag läst ut Luciaboken som ska vara klar imorrn. Sorgligt slut! Jag tyckte inte det var bra alls, man ville ju veta vem som var mördaren!

Nu ska jag kolla igenom fysiken, usch det är typ svåraste ämnet! Men ska inte klaga för imorrn har vi iiiingen slöjd! :D Snacka lyckan.. Slöjden och bilden är typ värsta lektionerna på hela veckan så det är ju minst sagt skönt. Då börjar vi 09.50! Guud vad skönt! ;D Sen har vi idrott imorrn också, bästa lektionen på veckan! Med andra ord är det inte så jobbig dag imorrn..

Nog snackat om skolan. Ikväll är det inget speciellt på tv. Jag tror faktiskt jag ska ta och städa mitt rum. Jag är inte så bra på att hålla ordning. Men jag har inte kommit på än vad man ska göra med alla kläder som är halvsmutsiga? Aja, nu ska jag städa! x)

Shoooo

Hejsan! Idag har jag tagit en låång sovmorgon och sen bakat pepparkakor med mormor. Efter ungefär 20min hade Christine gjort rätt många pepparkakor, jag hade gjort en enda, annars hade jag bara suttit och ätit degen.. Men den är ju så himla god!

Iaf så gick jag och Louise och tränade på Friskis. Träffade på Hannah som såg fett proffsig ut på rullbandet ;).
I helgen har jag inte pluggat nånting alls faktiskt. Nu öppnade jag fysikboken.. Jag fattar nada när det gäller konkava / konväxa speglar och alla vinklar med ljuset o allting :S men förhöret är inte förräns på onsdag (?) så jag hinner nog lära mig det.

Ikväll är det Sanningens ögonblick & sedan Insider. Får se om jag kollar.. Annars är det ny vecka imorrn, och
12 dagar kvar till jullovet
10 skoldagar kvar till jullovet
13 dagar kvar till Spanien.
SHIT två veckor! :O
16 dagar kvar till Julfton
23 dagar kvar till Nyårsafton
(om någon undrade..)

Ja, det var väl alla sorters nedräkningar jag kunde komma på just nu..
<3

Julmarknad!

Hej! Idag gick jag upp i tid för att sen möta Linnéa Duné inne i stan för att gå på julmarknad. Jag vet inte hur mkt vi spenderade på chokladhjulen. Vi stod där och försökte snacka taktik om hur vi skulle satsa, men vi misslykades varje gång.. Anyway, vi åt lunch på nåt litet mysigt ställe i gamla stan för att sen fortsätta till Åhléns City. Där inhandlades julklapp till Linnéas mamma och lite smink. Sen drog vi vidare till Huddinge C som Linnéa kallade för ghettot... Där blev det lite mer inhandling av smink för att sen dra vidare till Huddinge Aula där vi såg dansuppvisningen tillsammans med Hannah, Olivia & Ebba. Efter det har jag bara vart hemma och tagit det lungt. Jag har världens träningsvärk i hela kroppen från idrottslektionen igår. Det som gör ondast är att gå i trappor och sätta sig ner på en stol, låren är typ värst. Har hört att det inte bara är jag som har träningsvärk.. skönt! ;)

Har snackat lite med Annie i USA idag. Hon vill att jag ska komma till henne & hälsa på ;D Gissa vad jag vill? :D Vi snackade om det i somras också, hur jag skulle kunna gå en dag i hennes klass och allting... åhhh vad gärna jag vill det!

Nu skrev storesyrran på Facebook att det var dags att checka tv:n. Vårt samtal igår vid typ 1 var typ:

L - Ohhh jag hittade ett gammalt avsnitt här som vi kan kolla på!
Jag - Jaa, men ska vi verkligen se hela.. Jag är rätt trött -_-
L - Jaa, klart vi ska!
Jag - Okok.. Jag ska bara blunda lite (a)
L - Nämen Sophie, jag vet hur det är. Du kommer somna direkt och sen hör jag inte dig mer ikväll..
Jag - Neeej! Självklart inte!
L - Jaja, vi får väl se hur det blir..

Ungefär fem min senare sov jag som en sten och Louise försökte (ganska många gånger) att ropa Soooophiiiie för att jag skulle vakna. Det slutade med att hon drog/slog på/i mitt ben så vaknade jag och drog mig in till sängen...

Egoshopping

Hej! Idag skulle det ju blivit julklappshandling men jag & Hannah hittade visst bara saker till oss själva ..hoppsan..
Imorrn blir det förmodligen julmarknad, om någon är intresserad, så kommentera!
Sen blir det även dansuppvisning, go Mathilde, Maria & Stella! (säkert nån jag har glömt, förlåt isf).

Jag ska även försöka komma ihåg att ringa o beställa klipptid. Jag ska klippa av en decimeter eller två. Jag är trött på att ha långt hår faktiskt. Även om det ibland kan vara snyggt o ha långt, plattat / långt lockigt så känner jag för en förändring. Det kan vara ganska skönt i och med att vi ska till Spanien oxå wiihoo och ha det lite kortare :). Sen växer det ju ut också om man skulle ångra sig.. Men ska kolla med frisören så får hon väl klippa en bit i taget så får jag väl säga stopp, eller nåt?

Nu måste jag kolla vem som åker ut i idol. Jag vill inte att någon ska åka ut. Det vill jag aldrig. Men jag vill se Kevin & Alice i final.

Vi hörs säkert i helgen! Juste, glömde säga att jag ska baka pepparkakor med mormor på söndag. Tradition är tradition, och jag kan hålla med om att det är riiiktigt mysigt faktiskt. Sen blir det nog träning på kvällen också.

Vi hörs mer i helgen!  <3

Dans!

Hej! Kom precis hem från dansen, riktigt kul idag faktiskt. Imorse vaknade jag jättepositiv och värsta glad. Sen kom jag typ lite försent till skolan (råkade ta fel buss). Sen blev det franskaprov som sket sig totalt, och då menar jag verkligen totalt. Omprov nästa? Efter det var jag tvungen att gå extra på slöjden där läraren kom fram och hade upptäckt att en fåll var fel. Då blev det till att sprätta ungefär 3 dm, tack Hannah & Mathilde för hjälpen. Den behövdes verkligen då jag suger på allt som har med slöjd att göra. Samtidigt som jag skulle sy den där fållen skulle jag sy fast knappar i manchetterna (?) och räkna ut i en prislista vad en hel dags mat kostar. Eftersom jag var på syslöjden samtidigt som vi hade hemkunskapslektion blev det minst sagt stressigt... Aja, sen var det teknik där vi snart skulle vara klara. Tekniken gick ändå bra, haha. Sen blev det snabbt hem för att äta middag på en halvtimme och sen dra till steppen. Och nu sitter jag här. Ska snart duscha och måla klart min bild tills imorrn.

Efter skolan imorrn blir det julshopping med Hannah. Det ska bli riktigt mysigt. Vi får se vart vi åker, antingen Stan eller Skärholmen. Nu ska jag nog ta och greppa penseln och försöka måla lite på bilden.

VI hörs! <3

Natti natti

Efter att ha lagt mig i soffan och sovit i några timmar pluggade jag lite mer franska. Sen skrev jag klart hemkunskapen också. Det känns rätt skönt att jag skippade dansen idag. Jag behövde verkligen vila. Som Hannah sa för att muntra upp mig lite - om bara några veckor ligger jag där på playan och steker järnet. Så, jag får tänka på det nu när det är mycket i skolan.

Nu ska jag nog gå och sova så jag blir frisk snabbare. Vill inte vara sjuk imorrn för då missar jag franskaprov & tekniken som ska vara klar snart.

Godnatt! <3

Feber

Hej! Idag gick jag upp trots att jag hade sovmorgon för att gå på extra slöjd eftersom jag ligger lite efter. Sedan gick jag på extra bild efter skolan då P-A (?) (bildläraren) kom fram till mig och bah "ååh är det du som har målat dendär?" jag blev ju liiite förvånad och efter ett tag kom det fram att han hade använt min bild som visningsexempel i en annan klass för någon som gjorde samma bild. Gissa om jag blev glad ;). Den var visst inte så dålig som jag trodde...

Annars hade vi kemiredovisning idag i skolan som gick sådär... jag gillar inte att redovisa sådär inför klassen ;)

Ingen dans
för mig idag, feeeber :( Ska ta det lungt ikväll så jag kanske blir frisk tills imorrn.
Vi hörs! <3

Skriva upp&ner

Hej! Har förskökt plugga i princip hela eftermiddagen. Slutar alltid med att man fastnar framför msn... När jag äntligen slutat med msn börjar jag öva på att skriva upp&ner. Jag är bäst på att komma på saker att göra istället för att plugga, äta mandariner och sådär, haha!

Nu ska jag verkligen anstränga mig med franskan. Jag orkar egentligen inte men jag måste. Kemin är typ klar. Lite till ska väl fixas men den är bättre nu än den var för en timme sen (a).

Nu ska jag inte fördriva min tid med att blogga.
Vi hörs <3

SO-prov

Hejsan! Imorse hade jag ju bestämt att jag skulle kolla på julkalendern. Självklart vaknar man klockan åtta... Men som tur var hade mamma spelat in den ;D Man måste ju se första avsnittet liksom..

Den långa måndagen avslutades med ett SO-prov som jag tror gick sådär / helt okej. Började asgarva när Klara bah;

Klara- Asså ööööh hela mitt liv står på spel här juu...
Jag- Neej, det är ju bara ett prov..
Hanna- Sophie, utbildningen är faktiskt viktig (a)
Klara- Jaa, meeen. Jag är som en katt, 9 liv vettu ;)
Jag- Åh, du är så kattig klara.
Klara- I know

Kanske inte så kul egentligen.. Men när man sitter och skriver prov är det faktiskt rätt underhållande ;)

Anyway, idag hade jag feber & ont i halsen idag och imorrn på musiken ska vi sjunga den blomstertid nu kommer. Undra hur det kommer gå.. Jag kan ju se det från den ljusa sidan - jag har nåt att skylla på om det låter falskt, haha!

Nu ska jag knarka halstabletter, sen plugga franska tydligen hade vi 13 läxor denhär veckan :S och sen ska jag mysa ner i soffan med en stor kopp varm choklad,

Vi hörs! <3

RSS 2.0