Duktigdag

Hej! Idag har jag haft en så kallad duktigdag, haha gud vad konstigt det lät. Men jag menar i alla fall att jag har vart duktig.. Jag skrev ju tidigare att jag inte hade några planer inför dagen, så jag skaffade mig några. Jag började med att städa hela akvariet, och då menar jag verkligen hela. Jag tog ut växterna, och alla saker som var där inne, stod i över en timme och skrubbade rent sakerna med tandborste och till slut blev det väldigt snyggt. När jag ändå var inne på städningen städade jag hela bokhyllan, rensade bort alla gamla saker som jag typ inte har använt på de senaste åren. Tog en skokartong och la i de småsaker jag ville ha kvar och sen ställde jag upp allting skitsnyggt. När jag ändå höll på rensade jag alla gamla tidningar jag hade, ni vet alla gamla prenumerationer på typ okej, veckorevyn, starlet... Mitt i renset hittade jag en kalleanka från 78, haha då levde jag inte ens.. snacka om att det var länge sen jag rensade, men den kanske är värd pengar nu? :)

Innan städning
 


Efter:


Nu har jag också duschat och bäddat rent i sängen. Så nu känns mitt rum skitfräscht. Jag blir så himla seg när jag städar, jag vräker ut allting och sen orkar jag inte sätta in det. Men jag snackade med Amanda lite i tellen samtidigt så då gick det faktiskt lite lättare än vanligt.

En kvällstur på moppen hann jag med också, först körde pappa mig och visade lite grejer som kan vara bra och veta när man kör runt. Sen bytte vi plats så körde jag hem honom. Efter det tog jag mig en egen liten tur, nu får jag köra på de stora vägarna! ;) wooow, tänker ni och suckar....

Kopiera och lägg in i din blogg!

Dagens humör: bättre än igår
Dagens borde: fixa i ordning mig (a)
Dagens frisyr:  "sophietofs" som linnea kallar den ..
Dagens klädsel:  pappas mjukisbyxor, i love NY-tröja
Dagens planer: inga alls!
Dagens materiella vill ha:  peengar ;)
Dagens längtan: bli frisk från förkylningen
Dagens fundering: orkar jag städa akvariet? neeej
Dagens beroende: laptopen
Dagens tråkigaste:  jadu.. kmr inte på nåt just nu
Dagens personer: syrrorna
Dagens roliga:  sms :)

Åska i luften..

Ja, igår varnade jag storesyrran om att det skulle komma regn, hade ont i huvudet som vanligt innan det kommer oväder. Och mycket riktigt, nu kom det både spöregn och åska...

Har fortfarande inte blivit frisk från min förkylning, men startade upp dagen bra med hemmagjord varm choklad och bakeoff-frallor, kan det bli bättre? :)


Så, vad har ni läsare för er idag då?

Och lite nyheter!

Sanna Bråding, före detta programledare för idol,
har lidit av ätstörningar och haft en svår uppväxt.
Nu har hon blivit fast för knark, fängelsestraff
väntar och hon vet ännu inte om hon ska
överklaga.







 Ljungberg har nu bestämt sig för att sluta i landslaget. Tråkigt tycker jag, men förstår honom ändå eftersom han är väldigt skadad. Man kanske inte vill förstöra sin kropp helt liksom, han har ju ändå ett liv efter fotbollen. Men en väldigt bra fotbollsspelare har han varit, eller hur?


Landet - bilder!

Hej! Laddade över bilderna från kameran som jag tog på landet. En del blev faktiskt riktigt bra, denhär nya kameran jag har tar superbra närbilder. Så passade på att fota många såna, och här är då ett urval! :)








Din blogg är värderad!

Din blogg är värderad till: 2 622 kr, jaha då vet man de :). Alltid lite kul att kolla såntdär, varför inte kolla du också?
http://bloggvarde.se

WEEII

Spanien i ledning med 1-0 efter första halvlek. Kan tyskarna vända?
Hoppas inte, jag hejar på Spanien och tror och hoppas att de vinner, även om jag aldrig har vart särskilt inne i fotboll. Men när EM är kan man ju inte undgå att titta och ha lite åsikter. Är glad att torres gjorde målet, med mitt turnummer, nummer 9 kan man gå långt! :) näe jag skojade bara, men lite kul äre ;) och sen också att nummer 13 - ballack blev skadad, man ska inte ha otursnumret. Nej, sådär skrockfull är jag faktiskt inte...


Tyskland VS Spanien

Vem hejar ni på? :)

Seeeegdag

Hej, sitter nu ute i "solen", näe men det är faktiskt ganska skönt ute idag. Jag vaknade med världens huvudvärk och kände mig otroligt seg, är säker på att det inte är för att jag har sovit för lite. Pappa är halvt förkyld så jag antar att jag håller på att bli smittad, men sånt händer. Idag tog pappa bort min gamla dator så nu slipper jag den. Han lämnade högtalarna som gick perfekt att koppla in i denhär datorn så jag blev lite lycklig och satte på NRJs webbradio på högsta volym.

Tavlan är också uppsatt, lillsyrran sa att hon hade två ljusslingor över som man kunde sätta på baksidan av ramen, så tror det kommer bli riktigt snyggt eftersom att den är som uppspänd på en duk, så det kommer lysa igenom finfint. Jag lägger upp bild sen när jag har tid..

Min moppe har jag inte riktigt kommit igång med, först strulade försäkringen så jag fick inte köra med den innan jag åkte till landet. Jag vill ju liksom inte riskera att bli av med mitt körkort... Men nu är den fixad och moppen funkar, pappa skulle visa mig lite vart man kan parkera och sådär. Så jag ska köra med honom lite i eftermiddag tror jag, om jag inte känner mig allt för seg. Det kanske inte är så bra att köra på alvedon direkt...

Cya!

I love my new laptop!

Hej, :) Inte för att skryta men måste bara säga att jag älskar min nya laptop. Nu tar jag typ med mig den vart jag än är i huset, just nu ligger jag i sängen och chattar med lite folk samtidigt som jag smsar lite. Känner mig faktiskt lite teknikgalen, haha, typ ständigt uppdaterad. Men jag ska försöka att inte bli mer datanörd än jag redan är, missförstå mig inte!

Ikväll sa jag nej till Amanda eftersom jag var sjukt trött, både efter tågresan hem från Hudiksvall men också för att jag var hos Johanna igår kväll/natt. Men ska självklart träffa henne någon annan dag, förhoppningsvis i veckan tror jag. Någon form av förkylning verkar ha drabbat mig också, lite halsont och feber, men med lite söta sms från Sandra känns allting otroligt mycket bättre, jag lovar.

Planerna inför imorgon är inte särskilt stora, pappa har lovat att ta bort min gamla dator som täcker upp större delen av mitt skrivbord, den är hur stor som helst och tar drygt en timme att sätta på. Jag har typ inte använt den på hur länge som helst så det ska bli superskönt att få bort den. Sen ska jag också få upp min tavla som föreställer Eiffeltornet som jag köpte när jag var på landet. Tar bild och lägger in sen.

Nu säger jag godnatt och uppdaterar mer imorgon :) Puss!

Hejdå gamla bloggen

Hej, jag hade en annan blogg innan, men kände att jag inte gillade adressen och sådär så nu har jag då skapat en ny. Hoppas alla läsare hänger kvar i alla fall :). Kan inte lova att jag uppdaterar under sommaren, men bättre att jag har en blogg med ett namn man kommer ihåg än inte alls, right? :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0