Vem bär klänningen bäst?



Fergie eller Hilary Duff ? :)

Chokladmousse

Jag tror det börjar bli dags för mig att göra mer chokladmousse. Jag gjorde de förut och de blev verkligen supergott. Så funderar på att göra en omgång till :D.



Om ni vill veta hur man gör, så läs här nedan! Det tar bara en kvart att göra faktiskt!

Först tar man och smälter 100g blockchoklad (jag använder micron för jag bränner mig alltid annars). Sen tar man 2 äggulor och blandar med den smälta chokladen. Alltså man använder inte vitan av ägget. Efter det vispar man 2,5dl vispgrädde och blandar i. Sen tar man 3msk florsocker och blandar i. Efter det är ska den stå i kylen i ca en timme, sen är det klart! :)

Yeah!

När jag höll på att ladda in alla bilder på extrafilm.se så såg jag att man kunde göra bilderna svartvita där. Jag som inte har photoshop tyckte det var alldeles lysande. Så nu kommer de här bli toppen ;D.

Enda nackdelen är att det tar rätt lång tid att ladda in 50 bilder på hemsidan, för att sen göra om de till hur man vill ha de, och sen trycka in erbjudandekoden, för att till sist skicka iväg de. Men ska jag vara ärlig gör jag hellre dethär än att plugga, hihi :p.


Gratisbilder

Hej! Mina planer inför imorrn är:

Skicka in en talong om gratis bilder, från Allers (mormors tidning, hihi :p). Man framkallar 50 bilder gratis till ett porto av 40kr,  tycker jag låter bra :) Gäller bara att ha femtio bra bilder att skicka in oxå.

Plugga fysik & So - Jag har insett att jag inte kommer ha så mkt tid till det i veckan, för att jag nu är sjuk och sen börjar dansen på onsdagen, stepp på torsdagen, sen måste jag hitta en klänning också för vi ska på bröllop (!) panik redan!

Vila & dricka mkt vatten så jag blir frisk snabbare, dock inte honungsvatten som Sandra föreslår, haha xD.

Annars blir det väl mest att ta det lungt, jag slipper i alla fall följa med familjen till Skansen och glo på djur. Djurparker har aldrig vart min grej riktigt, tycker djur är rätt tråkiga haha  :)

Men nu ska jag nog snart sova, har hört att man blir friskare om man sover mer också :). Får hoppas att jag inte vaknar med samma äckliga halsont som jag känner just nu. Men antagligen så blir det väl värre :/.

Puss & Godnatt <3


H&M & La Redoute

Ja, när jag ändå är sjuk och inte har något bättre för mig än att sitta och käka Noblesse så kollade jag igenom h&m-katalogen ;). Jag tycker det är rätt mysigt o sitta och bläddra och se vad man vill beställa. Ska snart hugga in på La Redoute också, men där är kläderna rätt dyra, men man kan ju hitta något snyggt nån gång ibland.

Idag ska jag väl försöka hinna med lite plugg också, om jag orkar. Fysik, SO och nånting mer som jag inte kan komma på just nu är vad vi har tills på onsdag.

Igår såg man inte golvet i mitt rum ens, så mycket kläder hade jag slängt ut. Min enda anledning är väl att det var skofoto så man måste hitta nåt att ha på sig (a). Men det fixade jag faktiskt till igårkväll, och på morgonen när jag vaknade blev mamma glad att man såg golvet igen ;D.

Vad tycker ni om såna här kataloger? Brukar ni beställa? :)

Jag är sjuk

Hej, idag är jag sjuk. Skitont i halsen & feber. Det kan ju vara bättre om man säger så..

Fan vad jag har ont i rumpan!

Imorse kunde jag knappt sätta mig ner på moppen. Jag kan inte sitta på en stol utan nån himla kudde. När jag satte mig i bilen kändes det som att jag typ skulle dö (okej, där överdrev jag, men det gjorde vääldigt ont). Jag tycker sadlarna på spinningcyklarna är alldeles för hårda. Jag har liksom inte ont i musklerna, utan i benen. Och om man får ont i själva sittbenen måste det ju vara rätt illa? Nej, får verkligen hoppas att det blir bättre tills imorrn...

Omfotografering

Som sagt hade vi ju då omfotografering idag i skolan, de va vi tjejer och en kille som gick på den, haha :p. Annars hade de typ tagit åttans foto, och jag ser inte alls bra ut på den bilden, så jag får hoppas att den här bilden blev bättre :).

Annars idag var jag med Johanna på eftermiddagen, sen skulle hon ha match och jag skulle på middag till mormor. Så nu kom jag hem för ett tag sen och har käkat lite godis & vindruvor, mumsigt! ;D

Vad har ni gjort denna fredagkväll?

Spinning

Hej! Efter barnvakten blev det spinningpass med Hannah, Sandra och Therese ;). Riktigt kul faktiskt, hård träning kan man säga. Jag var nog rödast i ansiktet där inne i alla fall, hihi :p.

Imorrn är det skola igen, längtar tills det är helg och man inte behöver gå upp så himla tidigt varje morgon. Nu ska jag snart borsta tänderna och gå och lägga mig så jag är lite piggare imorrn (a).

Puss & Godnatt <3

Hoppas jag inte blir sjuk

Hej! Nu har tre av fem i familjen ont i halsen och är sjuka. Får hoppas att det inte drabbar mig i alla fall, för det har jag inte tid med. Imorrn ska jag först sitta barnvakt efter skolan och sen träna spinning. Skolfotot är imorrn också, så jag vill ju inte se helt sjuk ut där i alla fall. Förra årets bild blev ingen hit, haha...

Nu ska jag fixa manikyr på mina naglar tror jag.. :p

Kram <3

Träning

Hej! Efter en skitseg dag i skolan, inköp av Sverigetröjor på Hötorget och stressat hem för att byta om kom vi tillslut till träningen. Kul att Therese följde med också, hon var riktigt duktig för o ha vart första gången ;). Nu ska jag duscha och sen kolla upp när vi börjar imorrn, för det har jag ingen aning om :p.

På torsdag känns det som att allt händer, skolfoto, gymnasiematte :S vi ska typ köra a-kursen i förväg fast vi bara går i nian. Eller jag ska i alla fall testa och se hur det är. Sen är vi inbokade på spinning också. Så det blir fullt upp ;)..

Hoppas ni haft en bra dag :D

Jag har tid över!

Det händer typ aldrig, så jag var tvungen att skriva ett blogginlägg. Men nu måste jag borsta tänderna ;). Ha en bra dag! <3

Godnatt <3

Nu har jag bestämt att jag inte ska tänka "jag är inte trött så jag är uppe". För jag vet att på morgonen känns det som rena helvetet att gå upp. Så nu säger jag godnatt <3. Jag ska upp innan sju imorrn iaf, öhh blir trött bara av att tänka på det :D men om fyra dagar är det helg, puss & godnatt :) <3

Piggare än förut..

Förra veckan när det var dagen efter helgen var jag sjukt seg. Jag somnade hur lätt som helst och sådär.. Men idag är jag faktiskt ganska pigg. Jag har bestämt mig för att hålla det positiva uppe och det tänker jag göra också. Efter skolan drog jag direkt iväg och hämtade barnen, satt barnvakt i några timmar och tjänade in drygt 200 ;D. Ett samtal med Sandra piggade upp lite när jag hade lite tråkigt, hihi :).

Imorrn drar jag med Hannah in till stan efter skolan, ska leta efter en Sverigetröja. Måste ha till skolfotot, vi har tema Sverige... Jippie när vi typ sög i OS, men hellre tema än inget tema ;). Känns kanske lite onödigt att köpa bara för fotots skull, men jag har funderat på att köpa en innan så det blir nog bra.

Efter tröjinköpet ska jag & Hannah träna. Spinning blir det denhär gången, ska bli kul för jag har aldrig provat det förut.

Imorrn tror jag att jag ska ta moppe till skolan, är inget bra alls på att passa busstiderna. Enda nackdelen är att håret blir asplatt när man har haft hjälm på sig, men jag klarar nog av det, hihi :p.


Blommor

Jag tycker om att fota blommor. Och eftersom jag om sex dagar måste skicka iväg ett papper för att få 50 digitala bilder framkallade gratis så fotade jag lite blommor idag också. Här kommer några bilder:







Vad tycks?

Firat med släkten

Hej! Idag har jag firat lillsyrrans födelsedag med släkten.


Ett par bakelser som mamma har bakat :)

Efter firandet bjöd vi över våra kompisar på pizza-kväll. Jag tränade och sen när jag kom hem käkade vi pizza.



Panik!

Innan jag drabbas över panik för att släkten kommer klockan två ska jag redan nu börja fixa mig lite, välja kläder, borsta tänderna, sminka mig, fixa håret.. ja ni vet :). Sen ska jag väl städa upp lite här på rummet också, de mesta gjorde jag igår, så nu ser man skrivbordet i alla fall ;).

Kram på er! ;)

Söndag imorrn!

På förmiddagen ska vi fira lillsyrran i efterskott med släkten. Eftermiddag / kväll blir det träning. Ett litet tips förresten, alla pass, gymmet och spinningen på Friskis&Svettis är gratis för alla som inte har kort nästa vecka och veckan därpå ;D. Så nu är det bara att passa på. Själv tror jag att jag ska prova på spinning med Hannah någon dag. Verkar inte så kul att cykla men inte komma nånstans, men det kan ju i alla fall vara värt att prova. Sen ska jag i alla fall lägga mig i tid för att orka gå upp morgonen därpå.

En fråga till er läsare: Vilka bloggar läser ni?
Skulle vara intressant att veta faktiskt. Själv läser jag blondinbella, kenza, grymtroligperson, amandaberg, mina kompisars, melindalin och några till ;).

En sån skulle man sova gott i


Sultan Sparreholm 4,995kr från IKEA ;) En sån ska jag önska mig i julklapp, snacka om skönt att bara kunna trycka på en knapp och komma i värsta perfekta tv-tittar-läget ;D. Eller vad säger ni om en motorstyrd säng?

Chokladmousse på 15min!

Jag blev vääldigt sugen på chokladmousse. Här kommer värsta bästa receptet som smakar precis som de man köper i affären. Och som bara tar femton minuter att göra ;D.

Först tar man och smälter 100g blockchoklad (jag använde micron för jag bränner mig alltid annars). Sen tar man 2 äggulor och blandar med den smälta chokladen. Alltså man använder inte vitan av ägget. Efter det vispar man 2,5dl vispgrädde och blandar i. Sen tar man 3msk florsocker och blandar i. Efter det är ska den stå i kylen i ca en timme, sen är det klart! :D Erkänn att det var lätt?
Och såhär blev resultatet:





På toppen är det lite riven nougat :).

Blir ni inte sugna?

Seg lördag

Hej! Idag har jag ingenting planerat och sitter fortfarande i pyjamas. Kanske hittar på nåt lite senare :). Annars var det väldigt skönt att ha sovmorgon. Jag somnade typ vid nio i soffan och sov hela kvällen, haha då är man trött..

Vad har ni för er idag?

Inga pumps för mig idag

Hej! Idag var det tänkt att jag skulle köpa mina pumps efter skolan, men jag ville inte riktigt ha de när jag kom dit, så jag struntade i det :) Jag ska börja använda mina nästan likadana svarta pumps innan jag köper nya :). Nu har jag vart lite hos Johanna, såg film & käkade lite ;). Men nu ska jag äta middag! Puss <3

Godnatt :)<3

Tro det eller ej men jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu! Jag ska läsa Hänt Extra tror jag :p. Har fönat håret nu också så det ska vara hyfsat imorrn så att jag slipper platta. Jag ska börja tycka om mina lockar, men för att få de fina krävs det en del  jobb. Men jag ska försöka föna, använda mousse och imorrn ska jag köpa en saltvattenspray för det tycker jag det blir så himla fint av. Men hoppas ni sover gott i natt, det lär jag göra efter stadsvandringen i alla fall..

Godnatt :)<3

Hemma igen efter träningen :)

Hej! Idag var det upp ganska tidigt för att stadsvandra med klassen. Efter det drog jag, Tessan & Sandra till Taco Bar. Sen blev det shopping i lite affärer. Jag hittade dock ingen klänning till bröllopet, men däremot en cardigan från GinaTricot. Jag hade lite av en 'bad day'. Ni vet när ingenting sitter bra och man inte känner sig sådär vidare snygg? Men Sandra tvingade mig att prova lite grejer så tillslut blev jag på bra humör ändå, hihi :p. Juste, havrebollar inköptes också ;D.

Efter shoppingen drog jag till Johanna, som akut behövde köpa ett par skor. Så vi drog ner till Huddinge C och handlade på rean på Wedins. Den rean kan jag verkligen föredra! Jag hittade ett par supersköna pumps, med inte alltför hög klack som jag ska köpa imorrn. Det var halva priset på mängder av reavaror, alltså halva reapriset :D.

Nu har jag precis ätit lite pannkakor efter träningen. Ska precis duscha och sen kolla på Ghost Wisperer vid nio, puss på er <3

Jag hinner!

Jag blir snabbare & snabbare på morgonen. Idag hann jag i alla fall skriva ett litet inlägg. Ska snart iväg på stadsvandring i Gamla Stan, sen blire lunch där inne och senare shopping m Sandra :). Ikväll ska jag träna oxå, om jag inte har för ont i tandställningen - om jag tränar då så får jag jätteont i huvudet dagen efter, och det är ingen hit. Nu tror jag att jag ska fixa det sista och sen springa till bussen. Vi hörs! ;D

Inte nu igen..

Allt jag tänker är "borde sova, borde sova.." Jag är skittrött men för seg för att stänga av datan. Haha, vilket problem..
Imorrn har jag bestämt mig för att gå upp i tid :D. Men jag har absolut inte lovat nåt om att gå (läs springa) i tid till bussen, hihi :p. Om jag har tid försöker jag hinna uppdatera på bloggen också, men jag brukar välja att käka frukost istället..

Är ni såna som alltid är i tid eller är ni som mig?


15 år snart <3

I år har jag känt dig i 15 år. Det känns faktiskt lite konstigt. När man tittar på gamla bilder på oss känns det ju ändå inte 15 år sen? Jag är verkligen mig själv med dig. Du kan alltid komma, vi bor ju grannar. Hade vi inte gjort det kanske vi aldrig hade träffats?  Du betyder mer än du tror. Alla telefonsamtal på morgonen, alla sms, alla gånger vi har träffats. Ibland hinner man inte berätta saker för någon innan det är för sent. Så jag passar på nu, att säga att jag älskar dig Johanna <3.




Dagens blogg vinnare!

Är ingen mindre än www.emmalisa.blogg.se ! :D De hon vann på var:

"Så roligt att höra! Givetvis vill jag också vara med. Tanken med min blogg var och är att mina vänner och familj ska kunna hålla sig uppdaterade om vad som försigår i mitt liv. Dock verkar det som att så många andra tycks gilla att läsa min blogg. Jag borde bli dagens blogg för att jag är ingen copycat, uppdaterar flera ggr dagligen, dessutom har jag jordens sötaste hund om förgyller min blogg ;) Av din blogg att dömma (den ser den riktigt bra ut) så har du nog en hel del läsare. Det vore kul om du ville gör min blogg till dagens blogg, så att jag fick ta del av dina läsare också!"

Stort grattis till dig :D Vill ni att jag har en till Dagens blogg-tävling? ;)

Syskonkärlek <3


Bild tagen på mig & lillsyrran på landet av storesyrran :)

Soulchild

Till denhär låten lärde Annie mig en dans. Verkar inte som att den har kommit ut på radio och sådär än, men jag lägger in den så att ni kan ta del av denna låt. I början kände jag inget speciellt för den. Men efter ett tag blir den riktigt bra ;). Låten heter i alla fall Radio med Soulchild:


Skitseg!

Hej! Jag blir bara segare och segare ju längre kvällen går. Men ska försöka att hålla mig pigg och vara positiv ändå ;). Imorrn ska vi stadsvandra :/ Men efteråt ska jag och Sandra i alla fall shoppa har vi bestämt ;D. Ska försöka hitta nåt snyggt till bröllopet.

Min morgon som jag skrev om tidigare blev ungefär som så jag skrev, jag sprang runt och letade kläder, samtidigt som jag hade högtalartelefon med Johanna som stod och sminkade sig.. Menmen, det gjorde mig i alla fall lite piggare att snacka med nån än att bara sega ;D.

Imorrn vet jag faktiskt inte hur jag ska orka upp. Får väl ställa klockan jättetidigt så jag kan snooza massor av gånger? Eller kanske gå upp i sista sekund och kuta till bussen? Nej, jag har ju lovat mig själv att jag ska försöka vara i bättre tid. Hihi, får väl se hur det går med de ;) Jag är en såndär som brukar vara i sista sekund..

Då var det igång igen..

Ja, då var skolan igång igen. Inte någon större skillnad mot vad det var innan. Efter skolan var jag med Hannah, lika skoj som vanligt. Nu ska jag bara ta det lungt tror jag ;).

Puss!

Godnatt <3

Skola imorn, vill inte komma dit och se sjukt trött ut som första intryck på alla. Så jag tror jag ska sova nu, eller i alla fall lägga mig i sängen och läsa en tidning (om jag hittar nån).. Imorrn lär jag springa runt i panik hela morgonen, men har i alla fall ställt in en bra låt som alarmsignal, så jag ska väckas trevligt i alla fall xD. Bloggar om jag hinner...

Puss & Godnatt

Saknar Annie redan, smset jag läste imorse fick mig verkligen att tänka efter. Jag vill inte vara utan dig, och det visste jag redan innan. Men det du skrev värmde, och jag bara måste träffa dig snart igen <3. Kommer ihåg dig exakt just nu, men med tiden bleknar nog minnena. Men jag glömmer aldrig dig, och vi träffas nästa år, det är jag säker på <333.

9 månader ..

Hej! Var hos tandläkarn idag, slipper ha de jävla gummisnoddarna i käften i alla fall :D och de spände typ inte tandställningen heller så det var super. En sak som var mindre bra var att de hade ångrat sig från att jag skulle få ta ut tandställningen innan jul, till i maj nästa år. Gissa om det kändes surt? Men får hoppas att de ångrar sig tillbaka ;).

Imorrn börjar skolan, jag har i princip inte gjort någonting mer än att duscha. Har inte packat ner en enda grej, och har ingen aning om vilken väska jag ska ha, eller vilka kläder. Jag kommer nog på nåt bra imorrn, hihi jag och min planering :p.

Innan tandläkarn ringde Johanna och undrade om jag ville hitta på nåt ;) Så efter tandläkarn blev det raka vägen till henne.

Tränade i alla fall på kvällen med storesyrran, skönt att ha kommit igång med träningen igen. Jag får så mkt energi över om jag inte tränar, och blir rastlös och irriterad på småsaker :p.

Hoppas ni har det bra därhemma :) Och glöm inte att ni fortfarande kan vara med och tävla i "dagens blogg" längre ner :)

Kram! <3

Tack Sandra <3

Hej! Idag hade jag ställt klockan på halv nio, men jag snoozade lite många gånger och väcktes av att Sandra ringde kvart över tio, hihi tack <3. Annars hade jag väl sovit bort hela dan...

Planerna ändrades i alla fall, eftersom att jag ska in till tandläkarn mitt på dan är det inte så jättestor idé att åka iväg och shoppa. Så vi ska ta det på torsdag istället hade vi tänkt ;D. Då ska vi ändå typ stadsvandra så då tänkte vi stanna där :). Lillasyrran var snäll och erbjöd sig att följa med till tandläkarn (för att jag har noll lokalsinne), och verkligen inte hittar nånstans. Fast jag har vart där flera gånger. Och eftersom jag ska ta moppen kan jag ju inte stanna och tänka efter heller... HAHA xD. Ska lämna en blomma oxå me henne så de blir nog bra ;).

Nu ska jag prova ett spel jag alltid körde när jag var liten - Rummel & Rabalder! Hihi :) Lillsyrran hade tydligen fått det att funka igen, och då måste jag ju bara testa...

Vad ska ni göra idag då?


Hejdå :'(

Jag har alltid haft svårt för att säga hejdå till människor. Vänner, familj, släkt, you name it. Jag klarar bara inte av själva farvälet. Det känns så hemskt. Igår sa jag hejdå till Annie, min kompis från USA. Jag vet att vi inte kommer träffas på ett år - kanske mer? Om inte jag vinner miljonen och drar iväg till USA.. Men det kanske inte är så stor chans? Jag kommer sakna henne jättemycket och jag kommer fortfarande ihåg sista kramen på centralen. Efter att ha umgåtts en hel dag, skrattat och haft hur kul som helst, är jag ännu mera säker på att vi kommer att hålla kontakten. Ett år kan inte förändra vår vänskap. Måste skaffa Skype, så vi kan snacka. För jag vill kunna höra hennes röst liksom. Ni kanske tycker det låter patetiskt, eller något annat, men jag bryr mig inte. För för mig betyder hon väldigt mycket, och jag kände bara att jag ville skriva av mig. Jag kommer sakna henne mycket, hennes skratt, hennes härliga personlighet. Imorgon bitti - tidigt åker hon iväg. Känns inte bra alls, men jag är i alla fall glad att vi han träffas innan hon åkte tillbaka igen <3.

Bröllop?

Hej! Imorrn är det ju då dagen innan skolan börjar, men jag tänker inte klaga, för det orkar jag inte med. Jag tycker att det bara blir värre om man klagar, hihi. I alla fall, ska på förmiddagen iväg och spänna tandställningen hos tandläkarn. Snart blir jag av med skiten ;D. I alla fall så får jag äta upp mig ordentligt innan jag går dit, för kmr nog troligtvis inte kunna äta på resten av dan sen ;/. Men jag deppar inte för det :).

För direkt när jag kommer hem drar jag och shoppar med Sandra till nåt ställe, ska leta efter en klänning. Jag har blivit bjuden på bröllop, och jag insåg att den enda fina klänningen jag har är vit, och det är ju brudens färg :). Så jag ska leta efter någon annan, fotar och lägger upp om jag hittar nån fin :).

Vad är era planer för imorrn? Har ni börjat skolan kanske?

Dagens blogg!

Hej!
Jag tänkte ha en tävling om dagens blogg (som jag utser när tillräckligt många är med och tävlar). Priset är att bli publicerad och länkad i min blogg. Låter det som något för dig? Det du behöver göra är:

Skriv en kommentar med din bloggadress, namn & varför just DU ska bli dagens blogg!

Lycka till! :D

Colby O' Donis

Åh, jag bara älskar den här låten! Kan inte få nog, sitter med texten framme och bara nynnar med.. hihi :p. Helt klart värd att lyssna på. Ett plus är ju att han var på The Voice där han bland annat berättade att han var singel och älskade svenska tjejer, ;D.



Där är han på The Voice förresten :)

Älskar ni också den här låten? :)

Kate Perry - I kissed a girl



Vad tycker ni om den här låten med Kate Perry? Jag gillar en faktiskt :)

Artisternas riktiga namn!

Det finns faktiskt ganska många artister som inte har sina riktiga namn som sitt artistnamn. Några exempel är;

Sven-Erik Färnström - Jerry Williams
Lars Bengt Roland Johansson - Jo Labero
Martin Eriksson - Etype
Kjell Junior Wallmark - Brolle JR

Hade ni någon aning om det? :)

Ciao Bella

Hej, nu sitter jag här i min rosa Ciao Bella-tröja som pappa köpte till mig nån gång när han var utomlands :). Riktigt mysig är den faktiskt. Men nu börjar jag bli trött, så ska nog gå och lägga mig :). Men vi hörs mer imorrn. Får se vad jag hittar på imorrn, ska kanske vara med Sandra. Beror på, men det skriver jag mer om imorrn :) Vi hörs, godnatt <3

Framkalla gratis bilder!

Hej! För ett tag sen fick jag en kupong av min kära mormor. Den var med i hennes tidning - Allers. Tydligen kunde man framkalla 50 digitala bilder gratis. Självklart läste jag noggrannare på lappen, och portot kostar 40kr. Men eftersom jag nyss köpte en ram från IKEA som jag behöver framkallade bilder till tyckte jag det var värt portot. För jag menar, inte ens 1 krona per bild är väl ändå billigt? Så, om ni är i behov av att framkalla bilder tycker jag ni ska gå iväg och köpa Allers!

Nu återstår bara att välja ut alla bilder... Har gjort en mapp på datorn, men vill ju liksom välja ut de bästa, hihi :p. En viktig sak att komma ihåg är att kupongen ska vara inne senast den 30 Augusti, så jag ska verkligen försöka att inte glömma bort dethär nu ;D.

Låter det som något ni är intresserade av? :)


Lunch med Annie <3

Hej! Idag mötte jag upp Annie inne i stan, en danskompis som flyttade till USA men som nu är här i Sverige ett tag över sommarn. Jättekul att träffa henne igen, men hemskt att säga hejdå. Vi kommer ju liksom inte träffas på ett år.. Menmen, så är det..

Vi käkade i alla fall lunch på Taco Bar, och kollade runt lite i affärer. Köpte ingenting, men känner inte att jag behöver något just nu, vad jag kan komma på i alla fall :). Nu har jag snackat med Annie precis, ska försöka fixa Skype tror jag så vi kan snacka även när hon är i USA. Här är i alla fall en bild på oss:


Kommer sakna dig <3



När jag kom hem från stan käkade jag snabbt en macka för att sen dra iväg till F&S på träning med storesyrran ;D Tyckte lite synd om en gubbe som ramlade :/ Men som tur var så gjorde han sig inte illa :). När jag kom hem käkade jag middag och sen kladdkaka som mamma hade bakat, MUMS :D

The Voice - Bilder!

Hej! Igår var jag då på The Voice. Började med att Johanna och Lina kom hit för att sen möta upp resten nere i Huddinge C och ta tåget in till centralen. Väl där skulle vi äta på Taco Bar, men det var för fullt så jag, Tessan och Tommy drog till donken och käkade :). Sen var ju själva konserten eller vad man ska säga, den var bra :). Men vi höll inte ihop alla femton när vi var där, så det var jag, Tessan, Sandra, Linnea & Tommy som stod och trängdes mitt i gröten, haha! Sen tog vi tåget hem, och sprang till bussen så vi precis hann med den :). Det var väl kvällens sammanfattning, och här är några bilder :).


Jag & Johanna, innan :)


Vääldigt mycket folk..


Petter ;)


Söta, Nea & Tessan :)


Jag & Nea :)


Allihopa, utom jag ;)


Han sjöng fiint :)

Där hade ni lite bilder :) Kommentera gärna <3


Städning!

Mitt rum börjar mer och mer lika någon.. ehm soptipp (a). Grejer överallt, mestadels kläder, men ändå ;). Så nu ska jag sätta på musik på hög volym, och städa upp här inne hade jag tänkt :p. Men, det brukar inte gå särskilt bra när jag sitter vid datorn samtidigt, hihi :).

Vad ska ni göra idag?

GRATTIS SVERIGE!

OOUUFF vad glad jag är! :D Kanske är jag den första som skriver att Sverige har gått vidare till final i Tennis, ååhh vad bra de spelade! :D Fransmännen tycker jag var lite taskiga som inte ens gav ut autografer till de som tom sträckte fram penna och papper, menmen, jag ska inte säga något om att vara dålig förlorare...

Men i alla fall STOOOORT GRATTIS till Sverige, hoppas det går super i finalen :D

The voice imorrn!

Hej! Imorrn ska jag troligtvis till The voice, med Linnea <3. Inget bestämt ännu men det lutar ditåt i alla fall. Vilka artister som ska dit är ju alltid kul att veta, så här kommer de:

Flo-Rida, Colby O' Donis, Brick and Lace (ska bli kul o se), Million Styles, Ironik, Crossfire, Petter, Adam Tensta och Mange Schmidt ;D

Nu vet ni de ;) Någon speciell ni ser fram emot att se?


Tennis!

Efter att ha slötittat på tennis, Sverige mot Frankrike, i typ en timme utan att ha någon som helst koll på poängräkning eller när man vinner så undrar jag när matchen egentligen ska ta slut? Den har hållt på i över tre timmar, jag undrar liksom hur länge orkar man spela? Det är i alla fall semifinal och går Sverige vidare kommer vi alltså då till final ;D. De var väl en liten snabb update om tennisen i alla fall (a). Jag har TV:n på här bakom så meddelar när jag vet om vi vinner eller inte, orkar inte följa matchen längre, hihi :).


Han är iaf med och spelar, den bästa av svenskarna enligt mig i alla fall ;D

Tila Tequila

Tjo! Nu har vi precis städat mitt akvarium, jag höll på att spy flera gånger! xD Så jävla äckligt med alla alger och allt som flyter runt i vattnet. Nästan så man tycker synd om fiskarna... Men Hannah var snäll och städade upp efter mig med en himla skurmopp så jag höll på att garva ihjäl mig, plus att hon typ fick rensa avloppet för jag har fobi för sånt där äckel. När jag skulle få vattnet att komma ner i slangen så är man typ tvungen att suga in i munnen, och då fick jag massa vatten i halsen så jag var tvungen att typ skölja munnen! Okej, inga mer detaljer nu...

Stackars Sophie, höhö inte ... /Hannah

Juste, innan städningen kollade vi på TIla Tequila, ett program på MTV om en bisexuell tjej som ska hitta en partner. Egentligen helt sjukt men rätt kul att kolla på. En agressiv tjej hoppade på en annan så det såg ut som att de skulle döda varandra, underhållning på hög nivå! ;D

Nu ska vi äta nåt gott, välförtjänt!


Tila Tequila

Haha, vilket inlägg...

Bilderna! :D

Här kommer bilderna ;D Om ni undrar vad det är för glittrig sak jag har i urringningen är det min SL-tatuering från Ung08 igår :).


Hannah smajl :)


Jag in tha garden


Hannah posar ;)


Jag


Jag & Hannah


Jag & Hannah

Vad tyckte ni om bilderna?

Snart bilder ;D

Hejsan! Nu har Hannah och jag precis vart ute och fotat lite bilder, så de får ni se snart :D.

Vad ska ni göra ikväll då?

Kommer ni tillbaka?

Jag försöker komma upp i bloggtoppen för att synas lite mer här på blogg.se. Och då undrar jag, ni som för första gången läser min blogg, kommer ni tillbaka? ;) Skulle vara kul att veta!

Vad gör ni idag?

Hej! Nu har jag precis ätit min äggmacka, hihi :) Ringde Hannah så ska hitta på någonting med henne idag, det ska bli skoj  ;). Synd bara att det inte är bättre väder, jag börjar få ont i halsen...

Vad ska ni göra idag då?

Snart slut ;'(

Snart är sommarlovet över! Shit vad snabbt det gick! Vissa har redan börjat, så man är ju glad att man inte är en av dom i alla fall..

Vad har ni gjort i sommar?


bild tagen i Gränna

Ägg :D

Jag har börjat äta ägg på morgonen, tycker det är så himla gott! Läste nyss att ett strutsägg tar två timmar att koka, så jag är glad att jag inte äter sånt ägg i alla fall ;)



Hihi vad tycker ni om ägg?

Ung08

Hej! Idag smsade jag lite med Linnea på morgonen och vi bestämde oss för att ta en tur in till stan och Ung08. Jag kan säga att det var fjortisarnas paradis... Menmen, vi hade trevligt ändå, sl-stämplar & en artikel kom vi hem med :). Jag bjuder på lite bilder från dagen ;).


Linnea äter ;)


Hihi, det stämmer <3


Haha, påväg hem såg vi att det hängde massa människor på huset, konstig idé, men det var väldigt mycket folk som kollade på i alla fall. Jag tror att det var några från Cirkus Cirkör (?) :)


Bilder från den dagen jag var med Hannah :)

Här är lite bilder från när jag o Hannah stannade till vid långsjön en snabbis ;)



jag, big smile (a)


Hannah, profil


O en bild på båda ;)


Ung08

Nu drar jag in till Ung08 me Linnea ;D
Vi hörs sen <3

Gratis ?

Jag är otroligt trött på alla kommentarer som kommer in om gratis smink, bio, presentkort m.m. Jag tror inte på såntdär, okej många bloggar har skrivit om det, att man ska samla poäng och hålla på. Men själv tycker jag bara det är irriterande. Jag raderar alla såna kommentarer direkt utan att ens besöka personens blogg.

Vad tycker ni om alla "gratismeddelanden" som skickas runt?

NY DESIGN

Igår fixade jag en ny header till min blogg, vad tycker ni om den?



Världens onödigaste uppfinning?

" Utsedd till världens mest onödiga uppfinning av Guinness rekordbok är en hatt full med engångskameror. Med ett enda knapptryck får man en bild horisonten runt!"

Då har man inte mycket att göra...

Sista chansen!

Nu är det sista chansen att ställa frågor till mig för denhär gången. Skriv den som en kommentar efter dethär inlägget ;)

Svar på frågestund del2

Hur länge tänker du blogga?
Så länge jag tycker det är kul ;).

Hur många besökare har du per dag?
Inte så många faktiskt, idag 145. Det är faktiskt rekord, hihi! Men det varierar faktiskt mellan 10-145 från dag till dag. Det är nu på senaste tiden min blogg har börjat bli populär, och det känns väldigt kul :).

Hur gjorde du för att folk skulle hitta till din blogg? Har du några tips?
Oj, det låter som att jag har massor av folk som hittar hit x), men jag har kommenterat andras bloggar. Det är ju så man syns liksom, så mitt tips är att kommentera! Men inte typ 'hej, ha en bra dag'. Utan skriv istället någon kommentar om inlägget, och sedan om det är något du vill ha sagt.

Om du vore ett djur, vilket skulle du då vara? Vad är ditt drömyrke?
Jag skulle nog vara en leopard, för då är man snabb så kan man springa ifrån sina fiender! Mitt drömyrke är att bli en riktigt känd dansare.

Hur många bloggar läser du om dagen?
Nu får jag tänka efter.. sex stycken som jag läser dagligen. Sen hamnar man ju självklart in på de bloggar som kommenterar eller som man själv kommenterar. Men sex stycken jag återkommer till.

Varför började du blogga?
Jag tyckte det verkade som en kul grej :).

Skulle du välja att aldrig bli älskad eller att inte ha kvar dina närmaste?
Dendär frågan kan jag faktiskt inte svara på! För om jag skulle ha kvar mina närmaste, men ändå inte bli älskad av dem, då skulle det ju inte vara kul alls.  Men att mista alla mina närmaste skulle jag inte klara av.

Vad med dig själv är du mest nöjd med?
Att jag älskar att träna!

Om din blogg skulle kunna bli lika stor som t.ex. blondinbellas, skulle du vilja det då?
Ja, till viss del. Men inte så att det går till överdrift, så att folk hoppar på mig eller något sådant. Jag vill kunna leva en vanlig vardag även om jag har en blogg.

vad tycker du om ?  blondinbella, kenza, stina lee och kissie?
Blondinbella - imponerad över hur stor hennes blogg verkligen är. Från början gillade jag inte bloggen men nu läser jag den dagligen och tycker att hon skriver riktigt bra.

Kenza - det är inget speciellt jag har fastnat för i hennes blogg egentligen. Visst kan hon ha roliga inlägg ibland, men det är inte så jättespännande läsning. Men hon har fina kläder så alltid kul att kolla hennes outfits.

Stina Lee - har jag aldrig fått något riktigt grepp om. Det är ingen blogg jag besöker dagligen eller har tittat in särskilt mycket på så jag kan faktiskt inte uttala mig om henne.

Kissie - besöker jag inte alls ofta. Den bloggen är inget för mig.

Hur ser dina dagar ut?
Inte särskilt glamourösa. Jag går i åttan i skolan så jag går upp, fixar i ordning mig, går dit, kommer hem, umgås med mina vänner och tränar ganska ofta också. Tre danspass i veckan och sen gillar jag F&S också. Så det är väl ungefär så min dag ser ut :).

Vad anser du vara meningen med livet?
Jag anser att meningen med livet är att man ska leva bra, hjälpa andra och vara sig själv. Det kommer man långt på.

Hur många besökare har du per dag? Vilka är dina favoritbloggar? Vilket är ditt bästa köp?
Besöksfrågan svarade jag på där uppe. Mina favoritbloggar är:

Melinda - melindalin.blogg.se , hon har precis fått en son, igår! Stort grattis! Jag gillar hennes blogg för att hon skriver bra , och ofta har väldigt intressanta inlägg.

Grymt rolig person - grymtroligperson.blogg.se , jag tycker han skriver bra. Och sen tycker jag det är coolt med killar som bloggar (a).

Blondinbella - blondinbella.se , hennes blogg läser jag ofta. Dels för att det är kul att se vad hon skriver om, men också för att det skrivs ganska mkt om henne just nu och då är det kul att hänga med.

Amanda Berg - amandaberg.bubbleroom.se , hennes blogg är grym, och det är hon också!

Det är väl mina favoriter :). Och mitt bästa köp, är nog mina nya jeans från GinaTricot, jag älskar dem! :D

Har du någon pojkvän? Vilken linje vill du gå i gymnasiet?
Nej, det har jag inte. Och gymnasiet har jag inte den blekaste aning om! ;D

Donuts!

Jag och Johanna fick för oss att vi skulle äta donuts utan händer och utan att slicka sig runt munnen. Vi klarade av de, men bilderna blev inte särskilt snygga, hihi, men de bjuder vi på :)

 

Glöm inte att ställa fler frågor till frågestunden och att läsa del 1 här nedanför :)

Svar på frågestund del 1

Vem e du?
En 15-årig tjej som dansar på Kühlers inne i stan och umgås mycket med mina vänner ;).

Hur gör man egna teman(till bloggen då)??

Man gör en design, till exempel på Photoshop eller Photoimpression, laddar upp den som en bild i sin blogg och sen högerklickar man och tar koden som står för bilden :).

Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Du får välja tre saker. :)
Tändstickor, en kniv, telefon (så jag kan ringa nån som kan hämta mig)

Läste ditt inlägg "Curlycurly?" och själv har jag jätte lockigt hår, och jag undrar (om du nu också har lockigt dvs) vad du tycker är finast? Lockigt eller rakt hår? :)
Det beror på, jag tycker att jag passar bäst i platt hår. Men som man ser har de flesta kommenterat tvärtom så jag vet inte riktigt. Vissa dagar är lockarna fina, och då gillar jag de, andra inte :).

Hur lång är du?

1.71

Vilken plattång använder du?
En röd OBH Nordica som ser ut såhär:


Den har keramiska plattor som inte sliter lika mycket på håret som en vanlig. Den värms upp lagom fort och plattningen håller väldigt länge ;)

Vad är din stora passion?

Dansen

Japp, undrar vad du tycker är viktigt i en blogg?
Intressant läsning, om det ska vara bilder så fina bilder, gärna att det ska handla om en person med ett intressant liv. Det behöver inte vara en känd person, utan det ska vara någon som skriver om något jag är intresserad av helt enkelt.

Hej! hur gammal är du? och hur hittade du in till min blogg?
Jag är 15 år. Jag hittade till din blogg på förstasidan över de som nyss hade uppdaterat.

Om du fick skriva en bok - vilken typ av bok, och varför?
Bra fråga! Jag har väldigt dålig fantasi, så det skulle nog bli en bok om det vanligaste. Typ en tjej som går i skolan o blablabla... Men om jag skulle skrivit den när jag blivit äldre skulle det nog vara en självbiografi.

Hur länge har du bloggat? Vad vill du bli?
Jag hade en annan blogg innan. Så jag har bloggat i ungefär ett år tror jag.
Vad jag vill bli när jag blir stor? Flygvärdinna verkar väldigt kul faktiskt, men bara för ett tag. Skulle också vilja prova på servitris och aerobicsledare ;)

Fortsätt att ställa frågor till del 2.
Vad tyckte ni om svaren?

FRÅGESTUND!

Jag tänkte ha en liten frågestund! Varsågoda att ställa frågor!

Vad tycker ni? ;)



Vad tycker ni om Rihanna's nya låt Disturbia?  :D

Tandläkarn..

Hej! Kom precis hem från tandläkarn, hade inga hål! ;D Började garva lite när han sa "so far so good", och sen kom han på att han inte visste vad de betydde, utan att han hade hört det på tv..

Ska börja lägga in lite fler bilder i bloggen, grejen är att jag inte kan få min kamera att ansluta sig till min laptop, och jag är så lat att jag inte orkar gå till datorn där nere, men det ska det bli ändring på ;)

Fixa i ordning mig

Hej! Nu ska jag fixa i ordning mig för snart kommer Amanda ;D. Så nu hinner jag inte skriva så mycket mer ;) Men hoppas ni får en bra dag <3

Tidig kväll <3

Tidig kväll idag, ska mysa ner mig i sängen med mammas hänt extra, jag kan aldrig sluta läsa, så lika bra att börja i tid eftersom jag tänkte att jag skulle upp lite tidigare imorgon. Egentligen har jag ingen anledning att gå upp tidigt, jag bara vill det. Och det är inte likt mig, så jag ska ta vara på det nu ;). Men det blir väl en helt annan grej när väckarklockan ringer... Puss o gonatt på er! :)<33

Ääägg

Haha jag älskar ägg! Igårkväll blev jag himla sugen på ägg så var tvungen att fixa det ;). Hårdkokt ska det vara! Imorrn tänkte jag faktiskt gå upp hyfsat tidigt, typ runt halv nio eller nåt sånt, koka mig ett ägg och äta på falurågrut, de är gott de! ;D

Nyduschad

Hej, nu har jag precis duschat. Imorrn ska jag till tandläkarn, uusch :/. Ska kanske träffa Amanda imorrn, beror på om hon jobbar. Inte så jättelångt kvar till skolan börjar. Känns som att sommarloven bara går snabbare och snabbare. Men jag ska tänka positivt, man får i alla fall träffa alla man inte hinner träffa annars :).

Tänkte göra en ny design snart, hur den ska se ut vet jag inte riktigt. Funderar även på att ta en bloggpaus, har funderat rätt länge nu på det. Så jag får se ;)

Sandra <3

Hej! Idag åkte jag till Sandra på moppen vid tolv. Väl där snackade vi, gjorde amerikanska pannkakor, och körde dansmatta större delen av dagen ;). Riktigt kul att träffa henne igen! Nu ska jag dra iväg till Friskis, ingen Sandra för hon var fortfarande lite krasslig, men det blir nog kul ändå ;)

Mysigt värre ;)

Nu ligger jag i sängen och hör regnet som smattrar på altanen, ouff vad mysigt! Här kommer en bild jag tog för ett tag sen. Vad tycker ni om den? ;)


Curlycurly?

Utan att säga min åsikt, som de flesta redan vet om, så undrar jag om ni tycker jag passar bäst i lockigt eller plattat hår? :) Lockigt är det naturliga och plattat får jag använda plattången till :).





Vad tycker ni, lockigt eller inte?

Äntligen!

Ända sedan jag var i Falkenberg har jag längtat efter att få köpa jeansen. Jag är lite beroende av jeans, jag kan ha hur många som helst och tycker aldrig att det räcker. Men jeans passar alltid till allting, så varför inte? I alla fall inköptes jeansen denhär gången på GinaTricot. Sharon var namnet och det var modell skinny, satt alldeles perfekt <3. Kan lägga in bild senare ;).

Idag var jag i alla fall i stan med Hannah, och jag köpte faktiskt inget mer än mat på Taco bar och jeansen, men det är jag ändå nöjd med. När vi kom hem till mig var vi tvungna att kolla hur många jeans jag har, och jag upptäckte att jag var väldigt kräsen när det gällde användandet av dem. Jag hade alltid någon liten orsak för att inte använda dem.. Men det ska det bli ändring på nu :). Mina favoriter är ett bar Abercrombie&Fitch som pappa köpte till mig när han var i New York. Sen måste jag väl säga att de jag köpte idag är mina nya favoriter också. Efter rensandet av jeans m.m tog vi oss en moppetur till ehh jaa, jag vet inte vart vi var riktigt. Men vi åkte i alla fall vilse, som vi alltid gör när vi är med varandra, men vi hittade hem till slut.

Imorgon ska jag träffa Sandra som fyller år idag, grattis gumman <3. Hon ska få sin present och sådär ;).

Fick just reda på att jag skulle till tandläkarn och spänna tandställningen dagen innan skolan börjar, kan dagen innan skolan börjar bli värre än den redan är? Svar: Ja, för jag kommer ha jätteont i munnen kommande veckan. Men det syns ju inte utanpå, som tur är ;).

Hemma igen ;)

Hej! Nu är jag hemma igen efter en vecka i Falkenberg. Nästan regn varje dag, förutom sisa då vi drog iväg till Fun Land och åkte allt möjligt. Jag brukar inte våga åka så mycket, men när jag väl vågade mig upp i "flygande mattan" gick den såklart sönder! Vi satt fast under de där spärrarna som gör så att man inte ska ramla ut. Jag pressade mig upp genom dendär, tillsammans med alla andra som försökte komma ut. Sen (dumma som vi var) skulle jag och Louise upp i dendär igen. Jag vet att det kanske inte var det smartaste, HAHA, men vi tänkte att det kanske inte hände nåt eftersom den var igång igen.

Väl uppe efter att ha åkt i dendär alldeles för länge, åt båda håll, typ spårade den ur! Min enda tanke var att det inte var sant. Jag bah "VI KOMMER DÖÖ!!", så killen framför vände sig om typ tjugo gånger och vred sig av skratt för att jag var så jävla rädd. Men sen när den stannade, efter att ha hoppat/spårat ur sådär varje varv tänkte jag och Louise att det fick räcka med dendär. Måste tilläggas att jag åkte Berg&dalbanan (som snurrade runtrunt och åkte baklänges ner i backarna) flera gånger, vikingagungan missbrukade vi nästan, och sen var det nästan inget folk där heller så vi åkte hur mkt som helst. Vattenlandet hörde ihop med själva parken, och precis när jag och Erik ska åka någon sorts tävlingsrutschkana ner (såklart den snabbaste), träffas jag av en jävla vattenstråle och flyger baklänges ner för hela grejen. Det enda jag hörde var ett skrik från Erik att jag åkte på honom, HAHA, de andra kollade på och undrade vad jag gjorde...

Nog pratat om Fun Land, vi hann med mycket andra grejer också. Huset vi hade hyrt hade jag spanat in på Blocket (a), och det var hus med jacuzzi (som vi hade skumkrig i), en stor inomhuspool som var tillräckligt varm, väldigt stor tv, och jaa, hade det man behövde helt enkelt. Men en dag tillbringades i alla fall på stranden, innan det började regna. Sen åkte vi till GeKås också, och det var en händelse i sig kan man säga. När jag kom in där drabbades jag av panik, jag fick nästan ingen luft! Det var så fullt med människor att vi fick gå och andas bakom en schampohylla x). Men sen kom vi in i shoppingtakten och jag och Linnea kom på att om man bara höll upp farten väjde de flesta, så vi körde powerwalk där inne så bra det gick. Men mycket fynd gjordes i alla fall! Kan lägga upp bilder senare..

Under kvällen drog jag över till Johanna, försökte se en film som var rätt dålig så vi hittade på lite annat istället. Imorgon ska jag dra iväg och shoppa med Hannah, ska köpa ett par supersnygga jeans (fast jag egentligen kanske inte behöver fler) ;D.

Dethär blev ett himla långt inlägg, men måste bara säga att vi var och såg på teater också. Ni vet, bröllop&jäkelskap? Samma skådisar fast den hette solsting&snesprång, gud vad jag garvar åt Dag-Otto, han har verkligen min humor, hihi ;)

Puss

Bild från webbkameran på datorn när jag hade lite tråkigt i bilen;


Visste du att..

.. 21% av alla bilolyckor är på grund av att föraren somnar?
Det är ju egentligen väldigt sjukt. Jag kör inte bil, men jag kör moppe. Och jag skulle absolut inte kunna somna... Om jag körde bil och var himla trött skulle jag väl stanna och vila eller ringa nån eller har musiken på högsta volym, vad vet jag. Men somna? Nej, det skulle jag inte tillåta mig själv att göra. Eller vad säger ni om att somna när man kör bil?


Kommentera säger jag bara!

Haha shit vad det gav besökare att vara en av de fyra kommentarer som blondinbella har accepterat idag. Statistiken gick i topp och jag hoppas ni lägger namnet thisissophie.blogg.se på minnet så när ni tänker "Vilken blogg ska jag besöka nu?" så vet ni vad ni ska skriva ;). Lämna gärna en kommentar och säg ärligt vad ni tycker om bloggen, jag är öppen för alla kommentarer ;D.

Så, vad tycker ni då om min blogg?

Ljudböcker

Nu har jag laddat in en del ljudböcker i mobilen, hur smart som helst! Det kan ju alltid vara bra att ha , eller vad säger ni?


RSS 2.0