F&S

Hej! Nu har jag tränat och kollat på Top Model. Finalen är imorrn! Nu snackar jag i telefon med Johanna. Ska duscha snart så det blir ett kort inlägg ;). Puss <3

Måndag igen

Hej! Då var det måndag igen.. Tiden går hiimla fort faktiskt! Idag var det so-prov. Gick väl helt okej tror jag, känner mig inte direkt besviken efteråt, men man vet aldrig. Ibland när det känns toppen så har man gjort dåligt ifrån sig, svårt det där ;).

Efter skolan satt jag barnvakt eftersom jag behöver lite pengar. Vi gjorde glass, känner mig riktigt duktig faktiskt, haha :p.

Imorrn ska jag kanske träna, får se hur jag gör. Annars blir det väl en vanlig skoldag med slöjd direkt på morgonen. Vadå förstöra morgonen? Slöjd och bild kan verkligen få mig på dåligt humör. Sitta där och pilla med en pensel på en bild man vet att man aldrig kommer använda / sätta upp. Sorry, men jag förstår mig inte på den där "sköna känslan". Ger ni mig en penna är det vackraste jag kan rita att skriva mitt namn med snirkliga bokstäver, det kan jag i alla fall! ;) Nej, bild är något jag absolut inte ska satsa på. Och slöjden, den har jag gett mig på ett mvg-mönster. Tjoho, vad gör jag?! Jag kan typ trampa på pedalen på symaskinen och kanske trä den också. Men jag ska minsann imponera nu på läraren och visa att jag kan. Har Mimmi till hjälp som gör samma sak. Och tur är väl det ;D...

Ojoj, nu kom mamma in och berättade att jag skulle till tandläkarn imorrn mitt i svenska bokpratet. Den tiden får avbokas...

IKEA

Hej! Idag åkte jag till IKEA med familjen. Egentligen gillar jag inte IKEA särskilt mycket. Tycker det är too much. Asså man åker mest dit för att titta på alla familjer som bråkar, det är skitkul! Typ en ung tjej med en pojkvän, pojkvännen går och ser helt plågad ut bakom. Sen hör man ju typ vid blommorna, där börjar alla bråka! Nej, men jag hittade faktiskt ett par rosa tofflor och en blomma! Sen svängde vi in på Bauhaus (?) på hemvägen. Där hittade jag en fläkt, haha xD. En på rea, för 50kr  ;). Tänk vad skönt att ha på sommarn?

Nu har jag pluggat ganska mycket till SO-provet imorrn. Jag känner att jag är redo och ska göra mitt bästa. Ska nog sitta barnvakt imorrn efter skolan, behöver lite cash. Lite mycket shopping på senaste tiden ^^. Men har i alla fall fyllt på garderoben lite nu, och det skadar ju inte direkt, hihi.

Nu ska jag fördriva tiden genom att snacka med Johanna på msn. Fatta att vi har känt varann i 15 år nu, omg, det låter helt sjukt <3.

Pluggdag

Hej! Idag har jag pluggat so väldigt mycket. Känner mig himla duktig faktiskt. Har skrivit ner typ allt på vg, mvg-nivå så det bara är att plugga in. Två grejer är kvar, men känns skönt att ha gjort så mycket. Sen nu på eftermiddagen gjorde jag och lillsyrran chokladmousse, jättegott blev det. Sen har vi köpt lösgodis också, så det ska vi mumsa på ikväll hade vi tänkt.

Nu sitter jag och skriver klart resten av so:n, försöker typ utveckla det jag har skrivit och sådär. Svårt att veta när det räcker tycker jag. Men provet är på måndag så jag tror att jag ska plugga ganska mycket imorrn också. Har inget planerat, förutom en "kanske-tripp" till IKEA. Inget bestämt, men OM vi åker dit så måste jag prova en säng jag tänker köpa. Ni vet en såndär det finns på långvården, som man typ åker upp o ner i med ryggen? En sån vill jag ha, värsta perfekta tv-tittar-läget, haha xD.


There you got! ;)

Ledig!

Känns som att veckorna verkligen bara rinner iväg. Fick höra att en fjärdedel av terminen redan har gått, shit asså.

Förra helgen blev det nästan ingen sömn alls med tanke på att vi på lördagen tvingades att gå i skolan för att den fyllde 50år, och sen sov jag hos Hannah då också. Den här helgen har jag inte planerat nånting, känns väldigt skönt. Behöver plugga till so-provet som är tills på måndag. Så jag har mycket tid till det, och det känns riktigt skönt. Nånting kommer jag säkert hitta på ändå, så jag får se! :)

Ska försöka skicka tillbaka kläderna som inte passade från La Redoute och H&M som kom idag. Från La Redoute är det en t-shirt som jag ska beställa som linne istället, ett par träningsbyxor och kanske en kofta. Den har jag inte bestämt mig om än. H&M har jag precis provat men tror att en fleecetröja ska tillbaks och kanske en kofta & en polo. Men som sagt, jag får se. Lite grejer passade i alla fall, min favorit hittills är ett linne från La Redoute med en stor pussmun på, det är asskönt o ha på sig! ;)

Men vi hörs nog imorrn, godnatt för idag! <3 :)

Orienteringsdagen är avklarad!

Orienteringsdagen är avklarad, fick faktiskt en riktigt bra tid! Jag försökte så gott jag kunde men sprang med personer som kunde, så det gick bra ;). Känns skönt att den är avklarad faktiskt, även om jag gillar idrott.

Juste, en grej ni kanske inte vet om. Imorrn ska det bli den första höststormen. Kanske anledningen till att jag och mamma har ont i huvudet? Vi har alltid det samtidigt när det ska snöa, regna mkt, åska eller blåsa. Så, nu har ni en förvarning iaf ;).

Piggar upp


Låten är så himla gullig <3

Orientering

Hej! Nu är jag hemma och har duschat och sådär efter dansen. Imorrn har vi orientering. Jag har bara dåliga minnen från orienteringsdagar, typ vilse, inte vara klar när alla kontroller samlas in, fastna med skon i en lerpöl.. jaa, ni vet. Men imorrn ska jag orientera helt själv!!! Jag kommer gå vilse så in i helvete. Men jag tar med mig mobilen så kan jag ju alltid ringa nån, haha. Typ 15 kontroller, på Sundby. Shit asså, wish me luck. Jag kan inte ens passa kartan, men Tess lärde mig att myrstackar är söderom träden, haha så är jag vilse kan jag ju alltid vrida och vända på kartan. Sen vet jag också typ vart vattnet är, eller jag ska försöka ha koll på det i alla fall.. Det går som det går, man kan inte göra mer än sitt bästa! :)

Godnatt!

Hej! Efter tre timmar dans är jag nu trött och ska sova. Har matteprov imorrn och ska upp tidigt på morgonen för att plugga. Tänkte plugga typ mellan sju och halv åtta, nånting hinner man alltid mata in på en halvtimme :). Men jag har inte pluggat tillräckligt så jag tänker köra mitt bästa bara ;).

Men nu ska jag sova, hjärnan måste vila xD..
Godnatt <3

Nyklippt!

Hej! Efter jag hade klippt mig idag pluggade jag lite hemma och sen tränade jag på Friskis med Hannah :). Nu ska jag plugga matte, franska. Franskaprov imorrn & matteprov på torsdag. Sorry att jag skriver om värsta tråkiga grejen som skolan, men det är väl egentligen det som kretsar i min hjärna just nu. Känner lite press inför franskaprovet, eller lite och lite... jag har haft högsta betyg alla gånger utom en så man vet ju liksom vad läraren förväntar sig.. och nu har vi väldigt mycket till provet också  :/. Wish me luck!

Kläderna jag har beställt från La Redoute har kommit också, tar nog på mig nåt imorrn och slänger in en dagens ;). Men nu måste jag återvända till pluggandet, sorry but that's it for today :)<3

Godnatt!

Nu ska jag sova, måste orka upp imorrn också.. enda roliga ämnet är väl typ idrott, så nåt kul går man till skolan för iaf. Morgonen börjar med slöjd, kan det bli segare? Jag suger på att sy och kommer alltid göra. Nästan ingen idé att försöka, haha. Men nu har ju jag och Mimmi gett oss på ett mvg-mönster, asså shiit vad tänkte jag med ? Haha, får jag mvg i syslöjd dör jag nästan! Men jag vet att det aldrig kommer inträffa, utan mirakel då ;).

Förresten, har hört det ryktas om att Amanda kmr hem o till skolan imorrn, hoppas det för har saknat henne. Den lilla lyxungen och åka till Kroatien. Och sen har vi ju Klara som har vart i Turkland, härligthärligt! Hoppas ni inte är föör bruna...

Godnatt på er <3

Plugg :/

Hej, just nu är det alldeles för mkt plugg. So-läxa tills imorrn, kemi tills på onsdag (jag har kollat igenom frågorna och förstår inte en enda, typ 'han blev upphettad till gasform, vad kallas en sån process?' ofta, man kan sånt..., matte tills jagvetintenär, franskaprov på onsdag, so-prov nästa måndag , gaaahh jag orkar inte!

Imorrn ska jag i alla fall klippa mig, så det ska bli skoj :). Har inte bestämt hur än, men det gör jag när jag kommer dit. Tror jag bara ska toppa, eller kanske fixa nåt med luggen, jag får se!


thisissophie





Fotade lite under tiden mina chokladmuffins var i ugnen :)<3

Dagens



Tess gillade min outfit, hihi, så hon tyckte jag skulle slänga in en bild på den ;)

Linne - H&M
Brun tröja - New Yorker
Jeans - GinaTricot


Skor - Dinsko :)


Självtorka ;D

Hej! Nu har jag duschat och låtit håret självtork i några timmar så att det ska bli snyggt tills imorrn. Jag har bestämt att inte platta mitt hår lika mycket längre. Jag tycker det sliter alldeles för mycket, och är ganska onödigt egentligen. Visst, jag kommer göra det någon gång ibland. Men jag tänker köra mer på mitt lockiga faktiskt. Att folk säger att det är snyggt stärker enormt och gör ju så att jag vill ha det lockiga liksom. Brukar ta i en gel som är lite antifriss-verkande så det liksom inte ser risigt ut, den är bra! :) Hårspray använder jag faktiskt inte lika mycket längre när det finns saltvattenspray!

Idag har jag haft en natural-day, haha, no makeup at all! Rätt skönt faktiskt. Men jag tycker inte det är snyggt med så mycket smink. Jag brukar inte använda foundation om jag liksom inte ser helt likblek/död ut. Det jag använder är mascara, eyeliner nån gång ibland. Men jag brukar färga fransar & bryn och då behövs ju inte mascara. Däremot blir jag väldigt irri, haha Louise & mitt ord för irriterad, på mina ögonfransar för varje morgon böjer de sig neråt. Jag får stå och böja upp de hela tiden. Jag har en uppböjare med värme, som inte är särskilt mycket bättre än en vanlig. Men på något sätt går fransarna alltid neråt ändå. Jag har rätt långa fransar så jag vill liksom inte ha de nerför hela ögat. I-landsproblem verkligen, i know <3.

Mitt rum är i en enda röra. En jämförelse just nu är väl soptipp. I fredags var det superfint. Sen vet jag inte vad som hände... Nu ska jag städa upp i rummet men vi hörs! <33

Shopping

Hey! Igår shoppade jag, visar sen, men det blev höst / vinsterskor, linne, tjocktröja, minishorts :). Sov hos Hannah i natt så är lite trött idag. Hihi vi var duktiga och pluggade so på morgonen. Här hemma har jag pluggat  all franska tills på onsdag, dvs 3 sidor text, över 60 glosor, 7 sidor i övningsboken med massor av verb, grammatik och ännu mer glosor. Så nu tycker jag att jag är duktig ;). Jag ska försöka fixa matten nu ikväll också, uschusch mycket plugg...

Men nu ska jag träna med Sandra, så vi hörs senare ! ;)

Tyck till om min nya design! :)

Nya designen är äntligen klar! Jag tror jag behöver designa om lite oftare, för hade typ glömt hur man gjorde.. Aja, det blev en rätt enkel design med en bild jag har fotat själv *stolt* och lite text. Engelska dikten hittade jag på Google men tyckte den var så himla söt så den fick vara med :).

Vad tycker ni?

NY DESIGN

Tja! Nu ska jag göra en ny design, I hope you'll like it <3

Intressanta tågsamtal

Sofie och jag kommer alltid in på så otroligt intressanta tågsamtal. Nämner inte den roligaste för den är inte så smickrande (ellerhur, sofie?) men vi är alltid så himla trötta efter dansen så på tåget så blir det mest flum faktiskt. Så börjar vi ju alltid garva när vi ska svara i telefon för det låter ju så töntigt:

- Hej, det är Sofie!
- Hej, det är Sophie!
- Hej Sofie!
- Nämen tjaa Sophie!

Det låter ju lite konstigt.. Asså tänk er i verkligheten, det blir roligare då ;). Sen hamnar vi alltid i den vagnen med konstigaste människor, typ som han som satt och diggade musiken otroligt mycket, eller han som "låtsades" lyssna på musik och sen började asgarva när skämtet kom... Vi & tåg alltså...

FREDAG

Hej!
Orkade inte uppdatera igår, var upptagen med dans och läxor bland annat.. Vi hade fysikprov idag så det blev pluggaplugga. Men jag tror faktiskt det gick bra ;).

Idag var väl en vanlig dag i skolan, inget speciellt hände. Imorrn är det lördagsskola för våran skola fyller 50 år. Tar moppen dit med Hannah och sen drar vi och shoppar. Jag måste ha vinterskor! Sen ska jag sova där så det blir mysigt ;).

Dans

Hej! Nu ska jag dra och dansa om ett tag, tre timmar idag, tycker dansen slutar lite sent för jag blir alltid så trött när jag kommer hem. Menmen, man ska inte klaga! :) Det är balett idag också vilket jag inte direkt tycker om..

Imorse var jag så himla trött, halvsov mig igenom so:n och vaknade väl lite på franskan. Sen var det bild, mitt hatämne. Jag kan verkligen inte rita, men jag gör mitt bästa, hihi :). Bild & slöjd suger jag på.

Nu kollar jag på gamla idolavsnitt på TV400, två år gamla, jag älskar såna skitprogram haha ;D. Tycker ändå lite synd om alla som inte har nån självinsikt och som inte förstår juryns "skämt"..

Take care <3

Pluggdags

Hej! Nu är det pluggtime för mig. Fysik, matte och franska... JIPPIE! Jag blir verkligen seg av att plugga, det tillhör inte mina favoritsysselsättningar direkt. Jag är vääldigt bra på att komma på saker jag kan göra istället. Men har redan tittat på Oprah och Smallville, så nu kanske det är dags att plugga?

Fysiken är tills på fredag, men jag har träningar ons,tors så jag kan inte plugga då ;). Matten vet jag inte när den är tills och franskan är tills imorrn. Wish me luck! <3

Funderar på att köra Friskis ikväll, vid halv åtta.. får väl se hur jag gör :).

Du har mina nycklar!

Fick nyss ett telefonsamtal från en upprörd man i typ 40årsåldern.

- Hej, det är Sophie!
- Hej, du har faktiskt mina nycklar..
- Va?
- Ja, mamma har tagit nycklarna och du har åkt iväg och nu står jag här helt själv...
- Asså.. ehh?
- Ja, och jag behöver komma in.
- Du har nog ringt fel...
- Ehh , ooj, men då får jag väl .. ehh be om ehh ursäkt då..
- Det är lungt, haha hejdå :)

En desperat pappa som ville in i huset, gud vad jag garvade, värsta upprörd!

Cool bild?


Fotade rosor häromdagen, fastnade för denhär bilden. Gillar ni den?

Dagens outfit!






Chinos - BikBok
T-shirt - H&M
Skor (ej med på bilden) - Ballerina

Vad tycks? :)

Jag är tråkig

Har kommit på mig själv att nästan inte ha laddat upp några bilder alls i bloggen på länge, så nu ska jag ladda in alla bilder i kameran (minnet är fullt) och sen visa för er ;)

Måndag

Hej! I natt har jag sovit nio timmar så jag känner mig värsta utvilad, skönt! Imorse precis innan jag skulle starta moppen kommer jag på att jag skulle sitta barnvakt och gå hem med barnen, men jag smsade mamman till barnen och de kunde lösa det utan att jag satt barnvakt så det var lite skönt ;).

Nu har jag precis ätit toast och druckit varm choklad, älskar det! Ett hett tips ; pressbyråns för 14kr om jag kommer ihåg rätt! Den är i alla fall supergod ;).

Dagens outfit blev mina chinos, vitt linne & vi t-shirt med en örn på. Har tänkt att det skulle kanske vara lite kul för er läsare om jag la in en bild på min outfit varje morgon, men jag är ingen morgonmänniska så tiden räcker tyvärr inte till. Men blev i alla fall väldigt glad för alla snälla kommentarer jag fick i skolan om chinosarna, tack :).

Ikväll ska jag plugga lite SO men annars inget speciellt faktiskt, känns riktigt skönt! Imorrn får jag se om jag ska träna, men ons&tors är det i alla fall dans ;). Och juste, på lördag fyller våran skola 50 år så då måste vi gå i lördagsskola ! -_-

Chinos!

Hej! Sorry för lite dålig uppdatering, men har gjort viktigare saker än bloggen ;). Igår var jag på Rally Cross & idag har jag shoppat med Sandra. Hittade ett par chinos ä n t l i g e n  , och två tröjor ;). Bilder kommer! Nu måste jag plugga SO och skriva sammanfattning på det jag har läst i Ondskan!

Puss <3

Se hit läsare!

Jag är lite nyfiken på vilka mina läsare är och vad ni tycker om min blogg!

Skulle ni kunna vara gulliga och skriva en kommentar med erat namn, alltså vem ni är, gärna länka eran blogg om ni har & skriva vad ni tycker om bloggen? :)

Det skulle vara så himla kul att läsa! Har ni även något ni vill att jag ska skriva mer om får ni gärna skriva det också, puss!

Rally Cross

Hej! Imorrn ska jag på Rally Cross med familjen & Dunés, ska bli kul! Regnar det på morgonen tänker jag stanna hemma och sova.. haha xD. Annars går jag upp vid åtta, kanske borde sova nu? :) Förra gången vi åkte på nåt såntdär (fast det var nån himla radiostyrd nördutställning) typ var det en flygande gräsklippare & en miljard nördar. Får hoppas på lite bättre kvalité denhär gången hihi :). Alla pappor brukar iaf se jättelyckliga ut ;). Tydligen skulle det vara nåt race, där det var många bilar som trängdes så det blir nog kul. Jag tar med kameran så kan ni få se bilder sen :).

Vad ska ni göra i helgen?

Akvariet är städat!

Nu känner jag mig duktig för jag har städat mitt akvarium! :)
Helgens planer är:
Lördag - Troligtvis åka på Rally Cross nånstans med familj & kompisar, om jag inte hellre tar sovmorgon... får väl se imorrn..
Söndag - Får se om Sandra är hemma, men om hon ska vara det så blir det shopping ;)

Hur blev det med den där sovmorgonen jag så länge längtat efter? Haha, bortblåst.. Imorse vaknade jag av att klockan ringde tio över sex, ja, ni läste rätt jag försöker faktiskt gå upp tidigare. Men iaf, när klockan ringde så tänkte jag "Fan, varför har jag ställt klockan på helgen" och så stängde jag av den. Jävligt smart asså, för då vaknade jag vid sju av att pappa frågade hur länge jag tänkte sova... Jag bah "Läänge", men sen fick jag reda på att det var fredag och då blir man ju liiite besviken... och stressad..

Men jag tog en liten powernap nu på eftermiddagen, somnade i soffan, skönt!

Stackarn..

En som var med i senaste idol. Andreas heter han och han är så otroligt nervös så han inte kan sjunga. Jag trodde han var en av de som inte kunde, men shit asså, vad fel jag hade! När han började sjunga lät det riktigt bra! Tydligen smugglade Peter Jihde in honom senare till Stockholm, och jag hoppas verkligen han klarar sig där!
Men dethär klippet är verkligen sevärt:


 
Haha, så skönt när värsta bondmusiken sätts på och Jihde ska leka cool inför juryn. Jag fick tårar i ögonen när han gick vidare! :)

Älskar låten!

Denhär låten är så mysig på nåt sätt, gammal men skitbra!
Vad tycker ni?

I feel it in my fingers, i feel it in my toes..

FREDAG <3

Yes! Äntligen fredag! :) Har värsta shoppinglusten just nu, men ska försöka spara mina pengar lite hihi..  Men shit vad skönt att det är fredag, jag njuuter!

Idag i skolan hände väl inget speciellt vad jag kommer ihåg. Sen när jag kom hem med moppen öppnar jag såklart garaget så larmet drar igång och Securitas ringer, haha hur klantig får man vara? Dethär är andra gången på bara nån vecka... Jag glömmer alltid larma av!

Just nu finns det en del jag behöver göra:
Läsa i Ondskan, har typ 40 sidor kvar tills på måndag
Köpa en guldig jacka, var på G i början av veckan men hittade den inte
Plugga SO, tills på tisdag
Äta godis, hallå det är fredag! ;)

Ja, det var väl lite vad jag ska göra... Men just nu tror jag att jag börjar med det sistnämnda, haha jag skoja ;).
Men ni får ha en bra fredag därhemma <3.

Förresten? Någon som har sett Top Model? Jag vill inte att ni kommenterar vem som vinner nu, men i alla fall, visst är Tyra Banks grym? Synd att hon inte är med och tävlar, hihi :p..



Tycker det är lite dåligt att Top Model går samtidigt som Idol, man vill ju se båda liksom...

Skolfoto!

Hej! Idag kom då skolfotot.. Haha, jag ser inte alls vacker ut på den bilden, men när tycker man någonsin man blir bra på ett skolfoto? ;) Förresten ska vi inte ha den bilden i katalogen, de har typ skickat fel bild till oss så det är nästan skitsamma..

Iaf, har dansat stepp idag, skitkul med nya dojjor :). Nu ligger jag i sängen o smsar o chattar med lite folk och försöker beskriva hur de såg ut på kortet för de som inte har fått det, haha, snacka om att det är svårt! <3

Dancy time!

Tjena! Idag efter  skolan åkte jag in med mamma till stan, köpte steppskor & balettskor (bild får ni senare). Sen blev det middag på Taco Bar och efter det lyssnandes på låten "Dancy Time", ni vet från reklamen, gick jag till dansen. Där dansade jag i tre timmar för att sen bli hämtad av mamma o få skjuts hem. Nu har jag precis druckit varm choklad och ätit en smörgås, visst är det gott? ;)

Imorrn är det dans igen, stepp denhär gången så då blir det inprovning av mina nya skor.. Men nu orkar jag inte skriva mer för jag har ett plåster på fingret så det blir fel hela tiden. Men ska jag vara ärlig måste jag duscha också! Pusshej! <3

Nybäddat :)

Hej! Nu har jag precis duschat & bäddat rent i sängen, så det ska bli jätteskönt att gå och lägga sig. Jag är rätt trött faktiskt...  Men ska försöka sno mammas Hänt Extra så jag har nåt o läsa! ;) Ska försöka orka gå upp i  t i d imorrn också, det är inte riktigt vad jag är bra på om man säger så... Men tar nog moppen till skolan så slipper jag passa bussen, fast jag har inte kört sen jag ramlade men det går nog bra :).

Imorrn ska jag först vara i skolan och sen ska jag och mammi in till stan och köpa steppskor till mig. Sen blir det en snabb middag på Taco Bar och efter det blir det dans gånger två, först balett & sen jazz :). Och sen på torsdag är steppen, fullt schema! :)

Nej, nu ska jag sova och inte fördröja tiden vaken... Jag har sovit för lite denhär veckan känner jag!

Godnatt, sov gott! :)

Nya skor!

Hej! Idag efter skolan åkte jag med Klara in till stan. Hon var snäll som följde med, hihi, för jag var tvungen att köpa ett par skor. Som tur var så hittade jag, kan lägga upp en bild senare :). Det blev svarta ballerinaskor, lite cp att köpa det när det ska bli vinter, men ändå :).

Nu har jag vart hemma ett tag och ska ta det lungt ikväll också.
Ha det bra! <3

Mina skor!!

Jaha, här får man veta att ens mamma har tagit ens smutsiga ballerinaskor och slängt i tvättmaskinen och nu är de trasiga och ska slängas. Okej, de är fula, väldigt smutsiga och dyblöta. Men jag bryr mig inte? För de är de enda skorna jag har gått in och nu har jag istället inga skor. Vad ska jag gå till skolan i imorrn? Ett par Lacoste som är helt fuckade eller pumps. Neeej, skulle inte tro att jag går dit i pumps och mjukisar.. Mjukisar är ju det enda som jag kan dra över min cphöft just nu. Faan, vad trött jag blir på allt. Jag har ju ifs ett par svarta ballerina, men de är cp för de är för stora och allting så jag kmr få skavsår och det orkar jag inte med. Imorrn blir det shopping direkt efter skolan, ballerinaskoooor here i come! Jag var bara tvungen att avreagera mig lite, i-landsproblem i know, men ändå... sorry -_-..

Högerhänt?

Hej! Efter att handen är svullen har jag sparat min vänsterhand hela dagen (utom so:n, där vi skulle skriva så mkt). Jag har skrivit med högerhanden, och det börjar faktiskt se riktigt skapligt ut, haha :p.

Idag på morgonen tog jag med smink och grejer och drog till Johanna. Där käkade jag frukost och lånade mjukisbrallor, jag har inga som är tillräckligt snygga att gå runt i skolan i. Jag tycker det känns riktigt luffigt, kan inte hjälpa det.. Men Johanna hade ett par snygga som jag kunde ha i alla fall! :)

Sen var det väl en vanlig dag i skolan, lång håltimme i mitten när vi drog till HC och köpte varm choklad, mums! Imorrn har vi idrott, handboll. Passande när man precis gjort illa handen och armen va? Men jag ska vara med så gott jag kan för jag tycker faktiskt om idrott väldigt mycket. Som Amanda sa, nu ser man verkligen fram emot lektionerna när vi fått en bra lärare. På tal om Amanda drar hon till Kroatien imorrn i 2 veckor, jag tycker det räcker med 1 haha! ;)

Efter skolan satt jag barnvakt till halv sju. Alltid bra och tjäna lite extra pengar :).

Nu ska jag bara ta det lungt tills imorrn tror jag. Ska lägga mig lite tidigare än tolv idag i alla fall :p. Tio, halv elva kanske ;).

På onsdag har jag dans igen, så får hoppas att armen & höften & handen & knäna har blivit bra tills dess, iaf armen :).

Take care <3 /


Ondskan

Nu har jag läst det vi ska behöva ha läst i boken Ondskan tills imorrn. När man kommer in i den vill man ju liksom läsa tills fajten är avslutad eller vad man ska säga, man vill veta om han vinner eller förlorar. Jag tycker boken är riktigt hemsk, men ändå bra på något sätt. Det värsta är att författaren beskriver sin egen uppväxt.

När jag sen skulle skriva sammanfattningen i boken gjorde det ont i handen när jag la den mot boken. Usch, jag föredrar inte att ramla på moppe.. Vänstra sidan av mig är liksom lite pajad nu, men får hoppas det är bättre tills imorrn & att vi inte behöver skriva så mkt i skolan. Hoppas verkligen den blir bra till dansen också, för den vill jag inte missa.

Stackars mig

Ont i armen som är blå & lila, ont i höften där jag har nåt typ skrapsår, ont i knäna som också är blåa :( . Det var väl resultatet av moppekraschen igår ... Så idag har jag tagit det lungt. Kan knappt sätta på mig ett par byxor...

Hur har eran dag varit?

Gratismakeup

Jag har varit väldigt trött på alla erbjudanden som skickas runt om gratis smink, gratis bio osv. Men jag tänkte att varför inte kolla upp vad det är nu när så många verkar vara medlem? Idén går ut på att man ska samla poäng genom att t.ex. klicka på olika länkar och bli medlem på olika sidor. Man kan också köpa saker, via gratishemsidan och samla poäng på det sättet också. Så det är inget lurendrejeri. Därför har jag nu blivit medlem, och jag tänkte dela dethär med er också. För att när man har samlat tillräckligt mycket poäng så får man presentkort från Kicks (gratismakeup). Och vem vill inte ha det?
Så klicka på länken, och gå med! Jag har verkligen kollat upp dethär så det är seriöst:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=113996

Mardröm!

Hej! Idag har det hänt mycket, om man säger så. Jag har vurpat med moppen mitt i en korsning - vattenplaning. Jag & Sandra körde i typ 40, vilket är rätt snabbt för att ramla. Vi körde precis förbi ett grönt ljus och svängde till vänster. Mitt i svängen var det en vattenpöl, där moppen fick vattenplaning. Jag släppte moppen, så den flög iväg. Sandras sko låg fem meter ifrån där vi landade och mitt i vattenpölen låg vi, mitt i vägen, på en 50väg. Från början kände man ju inte av någonting, den första minuten gick väl åt till att hitta Sandras sko, haha, en bil typ stannade och pekade neråt, så hon hoppade och hämtade den. Jag typ reste upp moppen och Sandras kommentar var "Vi kör hem och känner efter sen" , haha så det blev så vi gjorde. Man kan ju inte direkt stanna mitt i vägen. Men med ett litet garv körde vi hem, man förstod ju liksom inte allvaret.

När vi kom hem insåg jag vilken jävla tur vi hade. Det hade ju kunnat vara bilar bakom, eller vi hade kunnat få moppen över oss och slagit i huvudena eller vad som helst. Det som gjorde ont på mig var armen, som syrran fick fixa kylgrejer åt. Sen har jag ont i höften också. Sandra slog upp tån och gjorde illa knät. Hannah ringde upp mig så fort hon fick mitt sms om att vi ramlade och kollade hur det var, sånt betyder verkligen. Mamma o pappa var inte ens hemma..

Nu känns det väl lite sådär, bättre än innan i alla fall. Kan inte sluta tänka på vilken himla tur vi hade att det inte blivit värre. Jag kunde ha legat på akuten, och varit nära döden. Men jag överlevde, och klarade mig riktigt bra. Och det är jag så jävla glad för.

Jag tror ändå att det kan vara bra att ha upplevt nåt sånthär, så att man vet hur illa det faktiskt kan gå. Hur viktigt det är att ha hjälm, och att man liksom känner efter efteråt och får chocken senare.

Sköt om er /


Myskväll

Hej! Har precis sett hela Golden League med pappa, hihi mysigt :p. Låg i sängen & käkade godis, muums!
Tyvärr vann inte Blanca Vlasic (?) som jag hejade på, men hon vinner nog en annan gång :p.

Imorrn ska jag på bröllop på eftermiddagen & sen vara med Sandra på kvällen, mysigt :p. Det var länge sen vi gjorde nåt faktiskt. Tiden rinner iväg så himla fort när skolan börjar.. Man längtar ju redan till höstlovet, och det är faktiskt mindre än ett sommarlov kvar.. Om det var till någon uppmuntran :).

Just nu är jag i full gång att leta steppskor, men alla jag hittar på blocket är i så små storlekar. Men om ni mot förmodan skulle ha ett par i storlek 39-40 så skulle jag bli väldigt glad :D.

Juste, vi håller på o läser Ondskan i skolan också, bra skriven men riktigt hemsk. Jag har faktiskt riktigt svårt att läsa om misshandel. Jag vet inte varför, men jag tycker det är otroligt hemskt. Särskilt när man vet att det är författarens egna skrivna uppäxt. Tänk att folk kan ha det så? Jag kan nästan inte förstå, eller jag vill inte förstå. Men, vi ska iaf ha läst till s. 94 så jag har några sidor kvar, haha!

Nu ska jag ta och kolla upp vad detdär gratismakeup.se och gratisbio.se är för nåt! ;)

Sis'







Lika eller inte? :) Skulle va kul o veta vad okända tkr :)

Planer inför helgen!

Hej! Mina planer inför helgen är:

Lördag: Bröllop (klänning nedan), sen kanske träffa Sandra på kvällen..
Söndag: Inget speciellt faktiskt, ska nog köra spinning på kvällen om halsontet kan gå över nån gång :/


Vad tycker ni om klänningen? :)

Ni missade något!

Till er som inte såg idol igår, så missade ni några stjärnskott!

Den översta, är en kille som söker för att hans syrra har tjatat på honom i tre år. Han orkade väl antagligen inte med tjatet längre... Men han har en väldigt unik röst, ibland gillar jag den, ibland inte. Men erkänn; han kommer in där och ser helt o-popstjärnig ut, och sen bara äger han. När han kör sin egna låt tycker jag det blir riktigt coolt faktiskt.



Här har vi en människa full av energi. Jag kan inte låta bli att garva. Men jag tror han kan bli bra liksom live, på nåt sätt..


Han blev anmäld av sin kompis, och jag tycker han är riktigt bra, jag älskar hans hesa röst. Sen skadar det ju inte direkt tt han är söt också, PLUS att han har skrivit låten själv och är helt oförberedd :) <3


Och till den bästa och sötaste som jag tror kommer gå hur långt som helst:

http://anytime.tv4.se/webtv/metafile.asx?p=655289&bw=600

Det fanns inget klipp utlagt på youtube på honom, konstigt men sant.. Han är i alla fall min favorit!

Äntligen helg <3

Hej! Kom precis hem från skolan, med tanken att man har en heel helg framför sig. Kanske är det därför jag älskar fredagar? :)

;D

Hej! Nu är jag hemma från steppen, har ätit, duschat och fixat i ordning lite på mitt rum. Det behövdes...
Steppen var i alla fall skitkul, ska försöka hinna köpa steppskor tills nästa vecka.
Jag tyckte verkligen det var grymt kul, hihi ;).
Iaf, tog tåget hem med Natta och Olivia, sen när jag precis kommit fram till centrum så åkte Lina förbi så då fick man skjuts hem på moppen, vilken timing man har ibland ! :)

Imorrn äre ingen sovmorgon, så det blir upp tidigt. Har fysik imorrn så hoppas att det inte är förhör, som vi egentligen skulle haft i onsdags, men då var han sjuk..

Nu ska jag lägga mig och läsa SOLO & Hänt Extra, jag är en riktig sucker för skvallertidningar.. Men en sak undrar jag, hur kommer det sig att alltid all onödig fakta, typ som senaste Britney Spears-händelsen, eller typ hur Faradays uppväxt var i fysiken fastnar, men inte själva faktan och fysiken? Alltid när jag läser något kommer jag ihåg det onödiga.. Men nu har jag pluggat lite så får hoppas att jag kommer ihåg det nödvändiga också :).

Men ni får sova gott, och imorrn är det fredag, och sen helg - sovmorgon ;D.

Stepp ;D

Hej! Idag var allt lite cp på nåt sätt, för först i skolan var polisen där och hade någon sorts kontroll på mopparna.. Men som tur var så var jag inte där då, så de testade inte min :). Plus att jag inte hade mitt körkort med mig, men det kom mamma o lämnade utifall att, men ändå :). Sen, när jag har kört hem och ställer in moppen hör jag att det är nåt som tjuter, när jag öppnar dörren har vårat larm gått. Jag bah "shiiiit", men sen kom jag på att de brukar ringa innan de typ sänder ut poliser eller nåt. Så då ringde det en tjej o fråga om koden o jag fick förklara mig, haha så klantig man kan va (a). Glömma o larma av o öppna garaget...

Nu ska jag äta något gott tror jag, vi gjorde lasagne på hemkunskapen, inget av mina favoriter direkt ;/. Men det blir väl nån sorts "linner" som jag o Louise har kommit på. Lunch & Dinner blir Linner, samma sak som Breakfast och Lunch blir Brunch, smart va? ;)

Sen blir det o ta tåget in till stan för att dansa stepp. Ska bli skitkul :D.

Ha det bra där hemma :)

GRATTIS HANNAH!

Bästa vänner för alltid <3

Stort grattis på födelsedagen :D

Rekord!

Efter en hel lång dag i skolan, hem, äta lite lätt och sen byta om för att ta tåget till dansen. Sedan dansa i tre timmar. Sedan springa till tåget som brukar ta ungefär 20min att gå till på 7min, är jag helt slut. Jag såg helt röd ut i hela ansiktet på tåget och svetten bara rann. Men jag hann med tåget, och slapp vänta ända till strax före elva för att ta nästa tåg...

Nu har jag precis gjort franskaglosorna och ska sova. Imorrn är det dans igen, stepp! ;D Jag hade i alla fall lite tur för när jag sprang var det typ nån som hade tryckt precis innan jag kom vid övergångsstället, så det var grönt mest hela tiden :D. Men folk tittade ju och undrade varför jag rusade typ över hela Norra Bantorget, förbi alla affärer för att slänga mig in i den (ombyggda centralen, där jag inte hittar!!), för att rusa till tåget.. Jaja, huvudsaken var att jag hann med det :D.

Förresten, nu förstår jag varför folk typ sitter och diggar med i låtarna på tåget. Jag var fan tvungen att göra det för att inte somna och glömma gå av. Kom att tänka på en kille som höll på o digga asmkt med huvudet en gång, kommer du ihåg Sofie? När han börjar förklara sig, haha, det var kul ;).

Godnatt på er och hoppas ni inte är lika slut som jag är! :)

Äntligen!

Tänkte bara lägga upp en bild på klänningen jag hittade idag. Äntligen har jag en klänning! Det krävdes många timmar, haha.. Hittade en ganska fin inne på Vila, men den såg jag jätteblek ut i, och jag kan tycka det är onödigt att vara superfin när man ändå bara är med på själva vigseln på bröllopet som varar i 20min. Middagen är inte 'barnen' bjudna på.. :p.

Hittade även 2 skärp på rea, istället för 500kr fick jag betala 48, snacka om rea :).







Vad tycks? ;)

Shopping

Hejsan! Idag blev det shopping med Amanda & Sebastian :). Jag hittade inget till bröllopet, så det börjar bli lite panik nu! Men ska försöka flirta lite med mamma så kanske hon o jag åker nånstans i veckan. Imorrn ska jag försöka fixa en tid hos Jenny och fixa tån så att den inte blir värre. Dansen kör igång denhär veckan, så vill ha tån fixad. Imorse när jag vaknade kände jag mig faktiskt frisk - ingen feber och inte så farligt ont i halsen, sköönt :).


Amerikanska pannkakor

Hej! Nu har vi håltimme så jag & Johanna tog moppen hem och gjorde amerikanska pannkakor, mums :). Vad har ni för er idag?:)

RSS 2.0